Facebook şi mesajele inspiraţionale


_DSC0168 copyMă uit eu aşa pe facebook( acum că au schimbat design-ul) şi din două în două posturi văd câte un mesaj inspiraţional. Măi să fie! Ce bine se simt oamenii ăştia…sănătate, sport, mâncare sănătoasă, gânduri pozitive, iubire, recunoştiinţă şi tot ce este bun pe lumea asta…toate acestea se găsesc la băcănia lui nenea facebook. Şmecher nenea Facebook ăsta. O avea nevoie de soft de contabilitate-ca la ce intrări şi ieşiri are sigur nu se mai poate descurca cu un excel.  Toate produsele din băcănia facebook  au preţ promoţional şi se vând în regim en-gros.  Păi hai să mai dăm un refresh că poate mai avem o şansă să surprindem realitatea. Fără să fiu prea surprinsă văd “ Iubirea vindecă oamenii…atât pe cei care o dăruiesc cât şi pe cei care o primesc. Iubirea învinge tot.”

Cândva bunica mi-a spus “Alex, fii întotdeauna tu, pentru că altfel oamenii miros că îi minţi şi te vor exclude pas cu pas. Dacă vrei respect, oferă-l”. De la bunica am învăţat că nimeni nu o să te urmeze dacă tu însuţi nu eşti aşa cum pretinzi de la ei să fie( vrei ca ceilalţi să muncească, munceşte tu mai mult decât ei). Acum te întreb pe tine, cel care stai pe facebook şi dai mesaje inspirationale…..câte dintre  mesajele acelea le aplici cu sfiinţenie în viaţa ta de zi cu zi.

Hm! Hai recunoaşte…întrebarea asta te-a cam blocat. Hai lasă…nu te mai ascunde după laptop. Recunoaşte că nici 10% din mesajele acelea inspiraţionale nu sunt integrate în fiinţa ta.
Eu am o propunere….hai să ieşim din laptop şi să ne apucăm să trăim cu adevărat. Experimentează asta pentru minim o lună şi ai să vezi rezultatele.

Articolul acesta este un apel la acţiuni concrete. Coaching-ul este despre acţiuni concrete. Dacă gândim pozitiv şi ne oferim mesaje inspirationale ne ajutăm, dar nu în aşa măsură încât să atingem rezultatele pe care le scontăm. Îmi doresc să văd oameni care chiar cred în cele spuse şi nu doar dau share unei imagini şi unui text pentru că sună bine. Hai să devenim conştienţi de ceea ce ne înconjoară şi hai să luăm ce este mai bun din fiecare lucru.

Era să uit…Stai linstit ca şi eu am fost prinsă de nenea facebook la băcănia lui.  Mă surprindeam că intram fără să conştientizez pe facebook şi pierdeam din timpul meu. Apoi mi-am zis că pot să schimb acest obicei nesănătos. Acum am un scop…Folosesc facebook pentru a ajunge la tine şi pentru a promova “Coaching la cutie într-o nouă farfurie”.

Aruncă ce nu îţi mai este de folos! Un şerveţel murdar îl arunci fără regrete la coşul de gunoi. Cu obiceurile nesănătoase cum crezi că ar fi fain să procedezi?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s