Coaching prin Tango- Echilibru „de gen” F/M


_DSC0244 copyAstăzi lansăm programul Coaching prin Tango având alături profesionişti din lumea coaching-ului şi din cea a dansului. Astfel, în premieră intergalactică, în România, lansăm un program de dezvoltare personală mai altfel.

Pe 20 aprilie, de la 13:00 la 17:00, te aşteptam în mansarda de la “ LA SCENA” să descoperi FEMINITATEA ŞI MASCULINITATEA prin coaching şi în pas de dans. Dacă te-ai săturat de evenimentele în care “nişte experţi” vin să îţi spună ţie ce să faci şi să îţi ofere super “secretul fericirii”, este timpul să te iei în serios şi să descoperi singur metodele şi tehnicile personale. Noi ne ocupăm să formăm un spaţiu propice pentru acest proces.

Coaching-ul o să acopere experienţa de descoperire, în timp ce tango-ul argentinian o să vină ca o completare perfectă a celor descoperite prin coaching. Experienţa finală o să fie una puternică şi bazată pe două concepte complementare ( dansul şi coaching-ul).

Dana Burghel( Oblio Learning), Laura Iaru şi Răzvan Nineaca( scoala TangoBrujo România) vor facilita această experienţă printr-un program unic în România. Programul reuneşte principiile tango-ului argentinian şi pe cele ale coaching-ului oferind două sesiuni complete de coaching de grup şi o sesiune de tango argentinian.

Ce mai stai pe gânduri? Treci la acţiune!

Trimite un mail la adresa dragomir.alexxandra@gmail.com până pe data de 18 aprilie cu mesajul “înscriere program” şi oferă-ţi şansă să investeşti în tine pentru ca mai târziu să îţi plăteşti dividende mari. Locurile sunt limitate( 35 persoane) aşa că aştept mail-ul de la tine şi promit să îţi trimit toate detaliile.

Investiţie program: 250 RON( include şi coffee break şi multe alte surprize). Garantăm calitatea programului. Participarea la eveniment se va face cu achitarea unui avans(50%) până pe data de 18 aprilie. Dacă vrei super oferte, nu avem….Avem un  singur Early Bird Discount( dacă achiţi întreaga sumă până pe 5 aprilie beneficiezi de 10% reducere).

Eu am învăţat că atunci când aleg să investesc în mine mă responsabilizez şi îmi dau şansa să trec la nivelul următor. Tu îţi dai voie să faci un pas înainte?

Un răspuns la „Coaching prin Tango- Echilibru „de gen” F/M

  1. ,,Dacă vrei super oferte, nu avem…” :))
    Cred ca super oferta vine printr-un pachet frumos de dans şi coaching la un loc, profesionisti care sa dirijeze lucrurile intr-un sens care sa te faca sa nu uiti niciodata experienta asta. Felicitari pentru ingeniozitate!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s