PROGRAMUL „COACHING PRIN TANGO”


_DSC0017_1Participă şi TU la lansarea programului de COACHING PRIN TANGO. Te aşteptăm pe 30 mai, în intervalul 18:00-20:00 să ai  o primă experienţă  alternativă de Coaching prin Tango. Participarea la acest eveniment este GRATUITĂ. Citeşte mai jos detalii ca să înţelegi de ce este important pentru TINE să participi.

Dacă te-ai săturat de evenimentele în care “nişte experţi” vin să îţi spună ţie ce să faci şi să îţi ofere super “secretul fericirii”, este timpul să TE iei în serios şi să descoperi singur metodele şi tehnicile personale. Noi ne ocupăm să formăm un spaţiu propice pentru acest proces. Tu eşti UNIC. Coaching-ul şi tango-ul te pot asista în procesul tău de autocunoaştere.

Coaching-ul o să acopere experienţa de descoperire, în timp ce tango-ul argentinian o să vină ca o completare perfectă a celor descoperite prin coaching. Experienţa finală o să fie una puternică şi bazată pe două concepte complementare ( dansul şi coaching-ul).

Dana Burghel( Oblio Learning), Laura Iaru şi Răzvan Nineaca( scoala TangoBrujo România) vor facilita această experienţă printr-un program unic în România. Programul reuneşte principiile tango-ului argentinian şi pe cele ale coaching-ului oferindu-ţi ţie sesiuni complete de coaching de grup şi sesiuni de tango argentinian. Programul COACHING PRIN TANGO conţine 6 sesiuni complete de lucru şi îţi garantează că va produce schimbări de durată în viaţa ta la nivelul credinţelor, atitudinilor şi comportamentelor. Programul tratează concepte precum unicitatea, prezenţa, comunicarea, relaţionarea, creativitatea, decizia şi amânarea într-un mod alternativ pentru că şi noi ne-am săturat până peste cap de pastilele pentru „fericirea eternă”.

Participarea la această primă sesiune din program nu te obligă să participi la celelalte 5 sesiuni. Tu decizi ce alegi. Ce mai stai pe gânduri? Treci la acţiune!  Doar nu crezi că se înghesuie altcineva să îţi trăiască ţie viaţa. Descoperă că tu eşti UNIC, că ai toată responsabilitatea pentru ce se întâmpla în viaţa ta şi că alegerile importante TU le faci.

Trimite un e-mail la adresa  dragomir.alexxandra@gmail.com până pe data de 28 mai cu mesajul “înscriere lansare  Coaching prin Tango” şi oferă-ţi şansă să investeşti în tine pentru ca mai târziu să îţi plăteşti dividende mari. Lasă-ne şi un număr de telefon ca să putem comunica eficient. Locurile sunt limitate aşa că aştept mail-ul de la tine şi promit să îţi trimit toate detaliile.

Participarea la  eveniment este GRATUITĂ, dar presupune un  prim angajament  din partea ta( dacă promiţi că participi, participa, sau anunţă-ne cu cel puţin 5 zile înainte de eveniment că nu vei mai putea participa- astfel, oferi şansa unui alt om să participe).Locaţia va fi anunţată celor care se înscriu.

HAI S-O FACEM! ACCEPTĂ PROVOCAREA ŞI PARTICIPĂ LA LANSAREA PROGRAMULUI COACHING PRIN TANGO. SPUNE STOP SI TRECI LA LUCRURILE CU ADEVĂRAT IMPORTANTE PENTRU TINE. 

5 răspunsuri la „PROGRAMUL „COACHING PRIN TANGO”

  1. Mi se pare f.interesat acest „PROGRAM”.Vreau sa particip si doresc mai multe detalii.Va multumesc.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s