ASCULTARE, ASCULTARE FĂRĂ NICI-O SUPĂRARE-COACHING PRIN TANGO


_DSC0026_1 (1)Participă şi TU la cea de-a doua etapă din programul COACHING PRIN TANGO. Te aşteptăm pe 20 iunie, în intervalul 19:00-21:00 în mansarda de la „La Scena să descoperim „ASCULTARE, ASCULTARE FĂRĂ NICI-O SUPĂRARE”.

După o lansare cu surle şi trâmbiţe, iată că ne aflăm şi la ediţia a doua din acest program. Mergem înainte cu tupeu pentru că facem ce ne place şi pentru că merge vorba în sat că facem bine ce facem( mulţumim şi ne luăm angajamentul că evenimentele vor fi din ce în ce mai „intense”).

Programul COACHING PRIN TANGO:

  • asigură schimbare de credinţe, comportamente şi atitudini pe termen lung;
  • construieşte un cadru în care TU descoperi ce este cel mai bine pentru tine;
  • întreţine autocunoaşterea şi formează obiceiuri de durată;
  • învăţare accelerată şi cu aplicare imediată;
  • construim împreună un om mai altfel- un om care se respectă, se apreciază, îşi înţelege blocajele, le transformă şi acţionează concret;

Ce nu îţi oferim:

  • motivaţie numai bună de spălat pe cap cu ea;
  • citate multe şi nesemnificative;
  • rapoarte, hârtii şi prostii;
  • reţeta fericirii depline ce trece repede ca ploaia de vară- te udă puţin şi după te lasă cu ochii în soare.

Aşa cum bine zice titlul ” ASCULTARE, ASCULTARE FĂRĂ NICI-O SUPĂRARE”, partea a doua din Programul COACHING PRIN TANGO are ca şi cuvânt de ordine ASCULTAREA. Coaching-ul o să acopere experienţa de descoperire, în timp ce tango-ul argentinian o să vină că o completare perfectă a celor descoperite prin coaching. Experienţa finală o să fie una puternică şi bazată pe două concepte complementare ( dansul şi coaching-ul). Dana BurghelOblio Learning) si profesionisti din lumea tango-ului argentinian vor fi şi de această dată alături de noi şi vor facilita experienţă ta de ASCULTARE ŞI COMUNICARE .

Când suntem mici învăţăm să vorbim, dar prea puţin să ascultăm. Nu am auzit nici-un părinte care să spune „Vai acesta este prima discuţie pe care copilul meu a ascultat-o activ pentru prima oară”. Mergem la cursuri de comunicare la care învăţăm să vorbim, dar nicidecum să ascultăm. În oraş ieşim în ideea de-a discuta cu prietenii nu de-ai asculta. La job urlă şeful la noi nicidecum nu ascultă ce avem noi de zis. Când comunicăm cu partenerul, ghici ce, vorbim mult şi ascultăm puţin. Avem o „maimuţă în cap” care nu încetează să trăncănească. Ne plângem că lumea nu ne înţelege, dar noi refuzăm să o ascultăm ci doar să-i vorbim pe limba noastră.

Într-o lume care vorbeşte, un om care ştie să şi asculte poate să facă diferenţa.

Trimite un e-mail la adresa dragomir.alexxandra@gmail.com cu mesajul “înscriere ediţia a doua”. Lasă-ne şi un număr de telefon ca să putem comunica eficient. Locurile sunt limitate(20 persoane). Locul îţi este păstrat prin oferirea unui avans de 50%( care îţi garantează că ai luat un angajament ferm atât faţă de tine cât şi faţă de noi).

Investiţia ta: 150 RON( dacă ai participat la lansare), altfel 180 RON. Investeşte în tine pentru ca mai târziu să îţi plăteşti dividende mari. Participarea la această primă sesiune din program nu te obligă să participi la urmatoarele 4 sesiuni. Tu decizi ce alegi. Ce mai stai pe gânduri? Treci la acţiune!  Doar nu crezi că se înghesuie cineva să îţi trăiască ţie viaţa. Descoperă că tu eşti UNIC, că ai toată responsabilitatea pentru ce se întâmpla în viaţa ta şi că alegerile importante TU le faci.

2 răspunsuri la „ASCULTARE, ASCULTARE FĂRĂ NICI-O SUPĂRARE-COACHING PRIN TANGO

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s