Care este mesajul pe care îl aduci tu în lume?


972015_599808200051491_1469027833_n

 

Am promis că voi lansa o provocare către tine şi iată că mă ţin de promisiune. În articolul http://bit.ly/12d5f0U vorbeam despre “Care este mesajul pe care îl aduci tu în lume?” şi la final am promis să revin cu o provocare.

Este Luni şi cu siguranţă multe din mesajele pe care le “dăruim” sunt “Vreau să mai dorm”, “ Iar începe săptămâna de muncă”, “ Iar şeful, colegii şi clienţii veşnic nemulţumiţi”. La ce bun? Păi hai să ne apucăm de treabă şi hai să facem ceva diferit în viaţa noastră.

Provocarea mea pentru tine este ca în această săptămână să îţi cauţi mesajul pe care vrei tu să îl aduci în lume. Lasă citatele şi hai să fim cinstiţi cu propria persoană. Stai calm şi descoperă. Fă ceva diferit săptămâna asta şi ia o decizie.

Ia puţin din timpul tău şi caută în interiorul tău. Care este mesajul de care viaţa ta are nevoie la acest moment? Poate să fie “ Sunt sănătos”, “ Aduc echilibru în viaţa mea de cuplu”, “ Am curaj să am timpul meu cu mine”, “ Sunt recunoscător pentru tot ce sunt şi am în prezent”, “ Merit să scap de frică”. Tu alegi ce este cel mai bine pentru tine.

După ce l-ai găsit şi simţi că este al tău, ia o foaie de hârtie şi notează-l.

Nenea facebook este plin de mesaje ale altora, de citate şi de lucruri nu tocmai semnificative pentru viaţa ta… hai să facem noi ceva diferit. Postează în cadrul evenimentului sau pe pagina ta o fotografie cu mesajul tău. Uite aşa intrăm toţi în joc şi facem ca lucrurile să se întâmple.

Ce urmează? Ne întâlnim peste două săptămâni(27 iulie) la un super flash mob în centrul Bucureştiului. Ne distrăm şi facem ca mesajul nostru să ajungă la cât mai multă lume. Aducem zâmbete pe chipurile celor din jurul nostru şi începem un proces de schimbare a noastră. Uite cum a fost prima experienţă http://bit.ly/15w4pvw.

Trimite un email cu subiectul “Mi-am găsit mesajul” la adresa dragomir.alexxandra@gmail.com. Ataşează şi o fotografie cu mesajul tău şi eu îţi trimit detalii despre flashmob.

În plus, îţi promit că această provocare este începutul. După flashmob lansez următoarea provocare.

O zi cu zâmbet,

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s