Program „COACHING PRIN TANGO”


siteVine 3 octombrie şi noi te aşteptăm la ediţia de “toamnă- iarnă” a programului COACHING PRIN TANGO.  De la ora  18:30 la 20:30 te aşteptam într-o locaţie cu stil, CEAI LA VLAICU, să aducem în lumină un proiect mai altfel de autocunoaştere.

Coaching-ul o să acopere experienţa de descoperire, în timp ce tango-ul argentinian o să vină ca o completare perfectă a celor descoperite prin coaching. Experienţa finală o să fie una puternică şi bazată pe două concepte complementare( dansul şi coaching-ul).  Dana BurghelOblio Learning) şi Eugen Cristea( Tango Tandem) vor facilita experienţă ta de ASCULTARE ŞI COMUNICARE.

Experienţă unică va fi continuată în paşi de dans şi de coaching şi în următoarele 4 ediţii despre care îţi vom vorbi pe blogul programului. Lăsăm vorba şi trecem la fapte. Te aşteptăm la ediţia în care vom redescoperii ASCULTAREA în paşi de dans şi în “paşi de coaching”.  Totul este practic pentru că ştim că te-ai săturat până peste cap de poveşti.

Completarea formularului durează 8 minute.

Fără texte şi super oferte. Investiţia ta în acest program este de 180 RON. Celelalte detalii le afli de pe blogul oficial al programului. Intră şi vezi pe ce dai banii şi timpul tău.http://coachingprintango.wordpress.com/

Investeşte în tine pentru ca mai târziu „să îţi plăteşti dividende mari”.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s