Atelier de creaţie(1)


_DSC0618Bine te-am găsit om fain. Miercuri, 19 februarie, ora 19:00 te invit cu tot sufletul la creaţie. Vom petrece trei ore minunate printre culori, pensule, acuarele, oameni frumoşi şi tot felul de alte surprize creative.

Ştiu că noi toţi avem nevoie de răspunsuri şi de schimbări în viaţă. Suntem într-o continuă dezvoltare. Suntem expuşi la tot felul de tehnici şi metode de autocunoaştere. Trăim printre provocări. Ne complicăm viaţă şi uităm s-o trăim simplu şi pe bune.

Ce am învăţat eu în ultima vreme este că lucrurile sunt mult mai simple decât îmi puteam imagina.

Gândeşte-te la cea mai importantă provocare pe care viaţa ta ţi-o oferă acum. Stai în linişte şi caută acel lucru frumos care te defineşte pe tine ca om. Cu ele în suflet, hai Miercuri la creaţie.

Voi pune la dispoziţia ta un instrument simplu prin care arta, provocarea ta şi lucrul frumos despre tine se vor îmbina în cel mai benefic mod pentru tine.

Investiţia ta este 30 de ron(plătiţi în avans). Investiţia ta ne ajută să avem materialele de creaţie şi o locaţie pe sufletul tău. La final, creaţia, emoţiile, starea de bine le iei cu tine acasă ca să îţi amintească faptul că uneori răspunsurile sunt la îndemână doar că le căutam mult prea mult în teorii sofisticate.

Trimite-mi un mail( dragomir.alexxandra@gmail.com) şi îţi voi da detaliile pentru plată şi apoi în funcţie de numărul de oameni înscrişi aleg şi locaţia. Mulţumesc pentru că îmi oferi şansa să învăţ de la tine.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s