Atelier de creaţie(3)


27. creazaBine te-am găsit om fain. Joi, 6 martie, ora 19 te invit cu tot sufletul la creaţie. Vom petrece trei ore minunate printre culori, pensule, acuarele, oameni frumoşi şi tot felul de alte surprize creative.

Ştiu că noi toţi avem nevoie de răspunsuri şi de schimbări în viaţă. Suntem într-o continuă dezvoltare. Suntem expuşi la tot felul de tehnici şi metode de autocunoaştere. Trăim printre provocări. Ne complicăm viaţă şi uităm s-o trăim simplu şi pe bune.

Ce am învăţat eu în ultima vreme este că lucrurile sunt mult mai simple decât îmi puteam imagina.

La atelierul trecut am primit de la voi un cuvânt, FEMINITATE, aşa că la atelierul următor vom explora FEMINITATEA şi MASCULINITATEA prin artă.

Rolul de femeie şi cel de bărbat vin la pachet cu multe provocări şi în acelaşi timp cu multe lucruri minunate. Te aştept cu drag joi la atelier ca prin artă şi culoare să aducem răspunsurile de care sufletul tău are nevoie acum.

Simplu şi natural descoperim o lume de MIRACOL. Aici îţi pregătesc o surpriză plină de semnificaţii.

Investiţia ta este 30 de ron( plătiţi în avans). Investiţia ta ne ajută să avem materialele de creaţie şi o locaţie pe sufletul tău. La final, creaţia, emoţiile, starea de bine le iei cu tine acasă ca să îţi amintească faptul că uneori răspunsurile sunt la îndemână doar că le căutam mult prea mult în teorii sofisticate.

Trimite-mi un mail( dragomir.alexxandra@gmail.com) şi îţi voi da detaliile pentru plata şi apoi în funcţie de numărul de oameni înscrişi aleg şi locaţia. Mulţumesc pentru că îmi oferi şansa să învăţ de la tine.

Dacă joi nu este o zi potrivită pentru tine şi ai prefera să ţinem atelierul şi sâmbăta, aştept cu drag un mail de la tine. Dacă facem o grupă vom ţine atelierul şi sâmbăta.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s