Atelier de creaţie(5)


_DSC3382Bine te-am găsit om fain. Joi, 20 martie, ora 19:00 te invit cu tot sufletul la creaţie. Vom petrece trei ore minunate printre culori, pensule, acuarele, oameni frumoşi şi tot felul de alte surprize creative.

Ştiu că noi toţi avem nevoie de răspunsuri şi de schimbări în viaţă. Suntem într-o continuă dezvoltare. Suntem expuşi la tot felul de tehnici şi metode de autocunoaştere. Trăim printre provocări. Ne complicăm viaţă şi uităm s-o trăim simplu şi pe bune.

Ce am învăţat eu în ultima vreme este că lucrurile sunt mult mai simple decât îmi puteam imagina.

La atelierul trecut am primit de la voi un cuvânt, COPILĂRIE, iar la atelierul următorul vom explora prin artă lumea copilăriei. Vom readuce părticele din acel miracol în viaţa noastră de „adulţi uneori mult prea adulţi”. Vom asculta povesti ca la uşa sobei şi vom petrece ore de POVESTE.

Atelierul acesta va fi încărcat cu o altfel de energie. Am promis că de ziua bunicii mele, Elena, am să dăruiesc un cadou lumii care m-a primit. Va fi cadoul meu pentru voi şi pentru bunica. Bunica Elena este acum în ceruri şi se bucură de culoarea pe care noi o aducem în viaţa noastră.

La atelier ia cu tine o fotografie de pe vremea când erai mic/mică. Împreună construim o lume de MIRACOL.

Investiţia ta este 30 de ron( plătiţi în avans). Investiţia ta ne ajută să avem materialele de creaţie şi o locaţie pe sufletul tău. La final, creaţia, emoţiile, starea de bine le iei cu tine acasă ca să îţi amintească faptul că uneori răspunsurile sunt la îndemână doar ca le căutam mult prea mult în teorii sofisticate.

Trimite-mi un mail(dragomir.alexxandra@gmail.com) şi îţi voi da detaliile pentru plata şi apoi în funcţie de numărul de oameni înscrişi aleg şi locaţia. Mulţumesc pentru că îmi oferi şansa să învăţ de la tine.

Pentru că este o săptămână de poveste pentru mine îmi doresc să ţin atelierul de creaţie şi MIERCURI. Dacă pentru tine este mult mai potrivită ziua de Miercuri facem cu drag un atelier şi în ziua aceasta.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s