Atelier de creaţie(6)


_DSC0106Bine te-am găsit om fain. Joi, 27 martie, ora 19:00 te invit cu tot sufletul la creaţie. Vom petrece trei ore minunate printre culori, pensule, acuarele, oameni frumoşi şi tot felul de alte surprize creative.

Ştiu că noi toţi avem nevoie de răspunsuri şi de schimbări în viaţă. Suntem într-o continuă dezvoltare. Suntem expuşi la tot felul de tehnici şi metode de autocunoaştere. Trăim printre provocări. Ne complicăm viaţă şi uităm s-o trăim simplu şi pe bune.

Ce am învăţat eu în ultima vreme este că lucrurile sunt mult mai simple decât îmi puteam imagina.

La atelierul trecut am primit de la voi un cuvânt, IUBIRE, iar la atelierul următorul vom explora prin arta lumea iubirii colorate. Întrebări sunt multe şi răspunsurile le căutam de multe ori „mult prea în exterior” când ele sunt atât de aproape.

Vom face o călătorie colorată în interiorul nostru şi de acolo vom lua ce are nevoie sufletul nostru acum. Când punem culoare în interiorul nostru culoarea atrage culoare şi IUBIREA vine către noi.

Împreună construim o lume de MIRACOL în care iubirea se îmbină cu ACCEPTAREA şi ne ţine de mână pentru a aduce un prim strop de ECHILIBRU.

Investiţia ta este 30 de ron(plătiţi în avans). Investiţia ta ne ajută să avem materialele de creaţie şi o locaţie pe sufletul tău. La final, creaţia, emoţiile, starea de bine le iei cu tine acasă ca să îţi amintească faptul că uneori răspunsurile sunt la îndemână doar că le căutam mult prea mult în teorii sofisticate.

Trimite-mi un mail( dragomir.alexxandra@gmail.com) şi îţi voi da detaliile pentru plată şi locaţie. Mulţumesc pentru că îmi oferi şansa să învăţ de la tine. Ne vedem cu drag la URBANESC

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s