Atelier de creaţie(7)


DSC_0172Bine te-am găsit om fain. Joi, 3 aprilie, ora 19:00 te invit cu tot sufletul la creaţie. Vom petrece trei ore minunate printre culori, pensule, acuarele, oameni frumoşi şi tot felul de alte surprize creative.

Ştiu că noi toţi avem nevoie de răspunsuri şi de schimbări în viaţă. Suntem într-o continuă dezvoltare. Suntem expuşi la tot felul de tehnici şi metode de autocunoaştere. Trăim printre provocări. Ne complicăm viaţă şi uităm s-o trăim simplu şi pe bune.

Ce am învăţat eu în ultima vreme este că lucrurile sunt mult mai simple decât îmi puteam imagina.

La atelierul trecut am primit de la voi un cuvânt, IERTAREA, iar la atelierul următor vom explora prin arta lumea iertării. Continuăm să călătorim într-o lume de poveste şi de relaxare din care ne luăm răspunsuri mari din lucruri aparent mici.

Când punem culoare în interiorul nostru, culoarea atrage culoare şi IERTAREA vine către noi şi construieşte o lume în care avem libertatea să fim ce vrem, când vrem, unde vrem şi alături de cine vrem. Iertarea vine din interior. În exterior se reflecta însă că o oglindă.

Împreună construim o lume de MIRACOL în care iubirea se îmbină cu IERTAREA şi ne ţine de mână pentru a aduce un prim strop de ECHILIBRU.

Investiţia ta este 30 de ron( plătiţi în avans). Investiţia ta ne ajută să avem materialele de creaţie şi o locaţie pe sufletul tău. La final, creaţia, emoţiile, starea de bine le iei cu tine acasă ca să îţi amintească faptul că uneori răspunsurile sunt la îndemână doar că le căutam mult prea mult în teorii sofisticate.

Trimite-mi un mail( dragomir.alexxandra@gmail.com) şi îţi voi da detaliile pentru plată şi locaţie. Mulţumesc pentru că îmi oferi şansa să învăţ de la tine.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s