Lansare Școala de Coaching Vocațional


header_scoalaÎncepem săptămâna printre culori şi joacă. Astăzi este o zi specială pentru mine. Păi de ce este atât de specială? Pentru că lansăm în lume un proiect tare drag sufletului noastru. Un proiect care face parte dintr-o călătorie începută în 2007.

În 2007 mă găseam pentru prima oară în Bucureşti. Aveam un vis măreţ. “ Vreau să devin auditor şi nimic nu mă opreşte să-mi văd visul împlinit”. Ca orice om care îşi urmează visul m-am înscris la ASE. Visul meu a durat un singur an şi apoi a început să se transforme. Păi de ce? Păi pentru că nu era visul meu. Era un vis împrumutat. Am început să fac voluntariat în ASCIG şi ghici ce? Mi-am dat seama că îmi place HR-ul şi tot ce este conectat la a lucra cu oameni şi pentru oameni. Visul nou a început încă din 2008 şi continuă să se construiască. De ce? Pentru că este al meu şi pentru că pas cu pas a devenit şi al celorlalţi. Pas cu pas am experimentat ce înseamnă să fiu liderul departamentului de HR, ce implică să coordonezi un proiect mare şi ce responsabilitate îmi oferă visul meu legat de oameni.

Ei bine timpul a trecut şi uite cum călătoria mea s-a îndreptat către locul cel mai potrivit pentru mine.  În CROS am avut şansa să urmez pentru prima oară  un program de  coaching cu Elena Capruciu. Atunci am înţeles despre ce este viaţa mea şi încet mi-am acceptat vocaţia. Mi-am dat seama că pasiunea pentru coaching exista deja doar că nu ştiam că se numeşte astfel. De acolo a început adevărata mea poveste.

Am început să explorez pasiunea pentru coaching şi să o aplic concret în fiecare zi. Au început să apară rezultatele. Primul meu client mi-a oferit 50 RON pentru o sesiune de coaching. Sentimentul că pasiunea mea începe să fie remunerată a fost unul pe care nu-l pot explica aici. Am continuat. Mă bucuram să văd cum oamenii apar în viaţa mea şi cum pasiunea pentru coaching se transformă într-o vocaţie.

La un moment dat pasiunea mea a simţit nevoia să “facă o şcoală de coaching”. Am căutat, am explorat şi parcă îmi doream mereu altceva. Atunci l-am întâlnit pe Dragoş Nicolaescu. Pe Dragoş îl ştiam de multă vreme. Era tipul acela fain care ne sponsoriza proiectele de GO din ASCIG, care vorbea fain despre lean startup şi pe care îl apreciam pentru că era un om care îşi explora pasiunile, care investea timp şi energie în proiectele tinerilor antreprenori. Şi mai ştiam şi că îi place squash-ul.

Ne-am întâlnit la un suc. Normal că era natural şi fără alcool:) Am ajuns la întâlnire mai devreme şi cum îmi place să apreciez timpul oamenilor am zis să desenez o schemă despre mine şi atunci când vine timpul să mă prezint să punctez clar şi simplu cine sunt eu. Zis şi făcut. A venit şi Dragoş. Discuţia a curs lin şi ne-am dat seama că ne dorim o şcoală de coaching după nişte standarde şi principii în care noi credem. Să nu va mai zic că el îmi povestea de o carte faină de coaching şi eu o aveam în geantă:) Idee după idee s-a născut ŞCOALA DE COACHING VOCAŢIONAL.

De la întâlnirea cu pricina şi până acum a trecut aproape un an. În timpul ăsta s-a lucrat cu drag şi spor la o şcoală care ne reprezintă. ŞCOALA DE COACHING este pentru tine fie că eşti manager, freelancer, om de vânzări sau pur şi simplu un om care vrea să se dezvolte.

În concluzie, dacă simți că te-ar ajuta în viața ta profesională sau personală să înveți cum să folosești tehnica de coaching ca să motivezi și să eficientizezi colaborarea cu alți oameni, citește mai multe aici și doar după ce te-ai convins că această tehnică și această școală sunt ceea ce îți trebuie, te rog înscrie-te aici.

Te aștept cu drag într-o nouă aventură marca Dragoș Nicolaescu( un om în care eu cred ).

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s