Atelier de creaţie(10)


10153024_740637695968540_2700254967071119808_nBine te-am găsit om fain. Joi, 24 aprilie, ora 19:00 te invit cu tot sufletul la creaţie. Vom petrece trei ore minunate printre culori, pensule, acuarele, oameni frumoşi şi tot felul de alte surprize creative.

Ştiu că noi toţi avem nevoie de răspunsuri şi de schimbări în viaţă. Suntem într-o continuă dezvoltare. Suntem expuşi la tot felul de tehnici şi metode de autocunoaştere. Trăim printre provocări. Ne complicăm viaţă şi uităm s-o trăim simplu şi pe bune.

Ce am învăţat eu în ultima vreme este că lucrurile sunt mult mai simple decât îmi puteam imagina.

La atelierul trecut am primit de la voi un cuvânt, LIBERTATEA, iar la atelierul următor vom explora prin artă lumea plină de sens a libertăţii.

Căutăm mult prea mult să o definim şi acum viaţa mea îmi arată prin fiecare om pe care îl întâlnesc că libertatea are nevoie să fie trăită. Ne vom juca într-un dans al libertăţii.

Culorile scop la iveală înţelesuri de mult uitate. Împreună construim un spaţiu în care susţinem şi primim.

Continuăm să călătorim într-o lume de poveste şi de relaxare din care ne luăm răspunsuri mari din lucruri aparent mici.

Vino la atelier cu o intenţie şi lasă culorile să îţi vorbească şi să îţi spună o poveste pe care nici-o carte din lume nu ţi-o poate spune. Culorile aduc mesaje parcă desprinse din lumea îngerilor.

Investiţia ta este 30 de ron(plătiţi în avans). Investiţia ta ne ajută să avem materialele de creaţie şi o locaţie pe sufletul tău.

La final, creaţia, emoţiile, starea de bine le iei cu tine acasă ca să îţi amintească faptul că uneori răspunsurile sunt la îndemână doar că le căutam mult prea mult în teorii sofisticate.

Trimite-mi un mail pentru înscriere (dragomir.alexxandra@gmail.com) şi îţi voi da detaliile pentru plată şi locaţie. Mulţumesc pentru că îmi oferi şansa să învăţ de la tine.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s