Tabara de creaţie


DSC03253În weekend-ul 31mai-1 iunie te invit cu dragă inima în tabăra de creaţie de la munte. Muntele, culorile, zâmbetul, pădurea, iarba, cabana din poveste, muzica, dansul, sunetele, jocul, oamenii, visurile lor, pasiunile lor şi un peisaj desprins din poveştile cu zâne stau la aceeaşi masă cu atelierul de creaţie.

Într-un spaţiu de poveste mergem să construim pas cu pas o lume colorată. Ne oferim răgaz să desenăm, să pictăm, să aducem creaţia printre noi, să ascultăm sunetul râului din apropierea cabanei şi să trăim simplu şi frumos alături de oameni de poveste.

Construim împreună un spaţiu de poveste în care învăţăm să stăm în linişte, să ascultăm natura, să ne bucurăm de razele soarelui, să ascultăm, să respirăm, să ne bucurăm de sunetul vântului, să ne învingem temerile şi pur şi simplu să fim.

Hai la desenat în munţi om minunat. Acolo sus, în lumea asta de poveste, timpul pare că va sta în loc. Desenăm împreună două zile pline de creaţie. Continuăm să călătorim într-o lume de poveste şi de relaxare din care ne luăm răspunsuri mari din lucruri aparent mici. TU vei fi tema taberei de creaţie.

Hai acolo sus să lăsăm culorile să ne vorbească şi să ne aducă mesaje parcă desprinse din lumea îngerilor.

Locaţia de poveste: Cabana 7 crai-Plaiul Foii (un loc de miracol în mijlocul munţilor). Întreaga cabana va fi la dispoziţia noastră.

Costul: 360 RON( include masă, cazare, transport-plecare din Bucureşti, materialele de creaţie şi toate celelalte surprize colorate) Această sumă va fi plătită în avans pentru ca tabăra să ne ofere un spaţiu de poveste.

La final, creaţiile tale, emoţiile, prieteniile, starea de bine le iei cu tine acasă ca să îţi amintească faptul că uneori răspunsurile sunt la îndemână doar că le căutam mult prea mult în teorii sofisticate.

Trimite-mi un mail pentru înscriere (dragomir.alexxandra@gmail.com) şi îţi voi da detaliile pentru plată şi toate celelalte detalii legate de plecare.

Mulţumesc pentru că îmi oferi şansa să învăţ de la tine şi împreună cu tine.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s