Agenda sufletului meu


_DSC0180Dupa ce am luat decizia sa ofer lucrurile pe care imi doresc sa le primesc s-au schimbat multe in viata mea. Primul semn a venit de la Corina( o femeie minunata care aduce multa culoare in lumea mea). A venit si mi-a adus o lectie.  Mi-a spus indirect, “Alexandra, cand pur si simplu uiti de recompensa, aceasta vine catre tine intr-o forma care te va suprinde.” Lectia asta a deschis o poveste si Mihaela a dat pagina in povestea noastra si a venit sa-mi daruiasca inca o lectie: “ Alexandra, primeste si ai sa ai mai apoi mult mai mult de daruit.” De ziua ei, Mihaela mi-a daruit mie o experienta geniala. Asa, parca din neant a venit cu un cadou catre mine. Wow. Iti dai seama ca pur si simplu lucrurile se schimba cu fiecare decizie pe care o luam in a noastra viata?

Uite asa viata m-a purtat la conferinta lui Neale Donald Walsch din Romania. Si ca sa mai scriem inca putin din a noastra poveste, Neale s-a oferit si el sa-mi daruiasca o lectie.  A inceput conferinta si s-a indreptat catre cei din spatele scenei spunand ca “Ce credeau ei, cei care au platit mai mult, ca sunt favorizati? De acum tin conferinta de aici, din spatele scenei.”  Conferinta mi-a adus in fata un om care se joaca chiar si la o “varsta inaintata”.  Intreaga experienta a fost o poveste despre care am sa vorbesc probabil mai detaliat intr-un articol viitor. Acum aleg insa o fraza pe care Neale mi-a daruit-o la final de eveniment. Am asteptat in liniste pana cand autografele au fost date. Am luat o foaie de hartie si un pix si i-am spus lui Neale ca orice imi va scrie pe aceasta foaie va fi un mesaj pe care il voi percepe ca adevarat si potrivit pentru sufletul meu. M-a ascultat in liniste, m-a privit cu blandete si apoi a inceput sa scrie…”Go now and BLESS THE WORLD.” I-am multumit si am plecat fericita.  Atunci am inteles “Bless the world”, iar acum ca am revazut foaia am putut sa descifrez si ce era inainte de asta.  Pai acum sunt pregatita sa MERG.

Ieri a fost o zi in care dimineata m-a prins cu multe intrebari. In interiorul meu era parca o lupta.  Parca doua lumi erau acolo. In interiorul meu se creiona o lume plina de culoare si sens si pe de alta parte erau lumi pe care pur si simplu nu puteam sa le inteleg. Am stat in liniste o zi intreaga. Iti spun din suflet ca in interiorul meu nu a fost deloc bine. Ma tot intrebam ce piesa din puzzle lipseste. Mi-am acceptat starea si am ales sa trec prin ea in liniste. Unde pui ca tot oamenii au venit sa-mi daruiasca raspunsurile in aceasta zi. Le-am luat cu bucurie si am continuat ziua. Seara mea s-a terminat pe skateboard coborand la vale si spunandu-mi ca sunt LIBERA.

De ce povestesc toate astea? Pentru ca lucrurile se leaga foarte natural. Stii momentul ala cand esti pierdut in gandurile tale si din neant parca apare o melodie care da raspunsul pe care il tot cautai? Ei bine, asa s-a intamplat la mine.

Astazi mi-am dat seama ca tot ce se intampla este despre agenda sufletului meu.  Neale imi spunea cat de importanta este, dar abia ieri am putut sa simt cu adevarat la ce buna aceasta agenda a sufletului. Ieri in clipele alea de liniste si intuneric mi-am auzit sufletul. A ales sa-mi vorbeasca clar si raspicat.

Ce pun de astazi in agenda sufletului meu? O mantra pe care o pastrez. Iubesc cine am ales sa fiu aici pe pamant si ma sarbatoresc in fiecare zi. Ma arat si ma rog ca viata sa ma poarte acolo unde este nevoie ca fiinta mea sa fie. Va iubesc prin tot ceea ce fac. Creatia mea va atinge vietile care au nevoie sa fie atinse de existenta mea.  Orice imi daruieste viata, stiu sigur ca totul este spre binele sufletului meu.

Simt ca mesajele de la sufletul nostru sunt cele care vin mereu si mereu prin diferite forme. Mesajele vin pana cand hotaram sa le luam in serios si sa le aducem in realitate.  Stai 10 minute din ziua ta si in liniste vezi ce mesaje tot vin catre tine de ceva vreme. Cu sinceritate scrie ce ti-a spus intuitia ta. Stai in liniste si priveste ce mesaj ti-ai daruit. Pasul urmator este sa vezi ce faci cu el.

Si acum sa inceapa dansul. 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s