De vorbă cu un înger


_DSC0473_4_5_6_7_tonemapped copyÎmi place să scriu. Îmi place să adun pe hârtie gândurile care uneori zboară în stânga şi în dreapta. Aici pe hârtie se aliniază şi parcă stau liniştite la o masă comună. Ultima lună a fost o călătorie. Multe lucruri se tot schimbă în viaţa mea şi simt că tot ce primesc de la viaţa este potrivit pentru momentul acesta de acum.

Zilele trecute am fost la o prietenă pentru a o ajuta să se mute acasă. Au fost trei zile de curăţenie. Trei zile în care pur şi simplu timpul parcă a stat în loc. Curăţenia din exterior a adus multă lumină în interiorul meu. A fost de poveste.  Am simţit că experienţa asta a venit la momentul potrivit în viaţa mea.

Un gând a trecut acum….Ce binecuvântare!

Dar oare de unde vin toate binecuvântările acestea, îngeraşule?

– Suflet frumos de copilă, bine te-am găsit. Binecuvântările acestea vin dintr-o lume colorată. Hai să-ţi  trimit un gând minunat… tu ai cerut experienţa asta. Aşa se întâmplă cu toate experienţele pe care le trăim. Noi le cerem. Nu-i soarta şi nici un Dumnezeu care vrea să ne pedepsească. Dumnezeu ne iubeşte pe toţi şi astăzi prin mine aduce acest gând către tine şi către cei dragi sufletului tău.

-Cum aşa, îngeraşule?

-Suflet frumos, binecuvântările sunt binecuvântări cerute de tine şi de sufletul tău care vrea să călătorească. Curăţenia asta are legătură cu a ta călătorie. Ai făcut curăţenie în exterior, dar pentru că ai ales să stai acolo prezentă cu bucurie şi iubire s-au curăţat lucrurile şi din interior.

-Îngeraşule, ai mare dreptate. De câteva zile mă simt mult mai liniştită. Am  încrederea că lucrurile curg în direcţia bună. Îngeraşule, dar ce s-a curăţat în interior?

– Uite, când faci curăţenie şi lucrurile din casa sunt la “casa lor”, ele emană bucurie şi iubire. Spaţiul se luminează şi uite aşa vidul parcă apare. După curăţenie se construieşte spaţiu. Este loc acum pentru multă iubire. Când tu cureţi lucrurile din planul fizic se curăţă şi în interiorul tău lucrurile de care nu ai nevoie. Rând pe rând, furia, ataşamentele, fricile, boală, suferinţele, vorbele pe care le-ai primit şi te-au făcut să suferi îşi iau zborul. Şi uite aşa, lucrurile de care nu mai ai nevoie în a ta călătorie pur şi simplu sunt trimise către alt tărâm.

Ce frumos îngeraşule… Acum înţeleg de ce zilele astea pur şi simplu lucrurile au curs. Proiecte pe care nici nu le visam s-au arătat şi mulţi oameni minunaţi au apărut în viaţa mea.  Dar dragă îngeraşule, unde se duc lucrurile astea de care noi nu mai avem nevoie? Fac ele rău altor oameni?

– Copil frumos, lucrurile se care tu nu mai ai nevoie ajung într-un tărâm plin de iubire. Sunt purtate acolo şi învăluite cu multă iubire. Acolo, în acel tărâm lucrurile acestea se transformă şi de le ceri înapoi ele se vor întoarce către tine într-o altfel de energie. În tărâmul acela ele învaţă să iubească şi se lasă purtate către un alt tărâm. Este un loc suspendat între lumi. Aici totul se transformă în iubire şi pur şi simplu curge ca un râu care spală totul cu blândeţe.

Îngeraşule, acum îmi doresc ca în locul unde am făcut curăţenie să pun multă iubire. Pot? Simt că viaţa mea şi-a găsit drumul. Simt că această curăţenie a dat deoparte ce nu mai aveam nevoie şi pur şi simplu acum este loc pentru lucrurile de care sufletul meu are nevoie în a lui călătorie.

Ingerasule îţi mulţumesc. Uite, mai vreau să te întreb ceva. Tu ştii de ce sunt unele zile în care pur şi simplu îmi este teamă de ce se va întâmpla? Simt că sunt pe drumul cel bun, doar că la un moment dat simt mirosul fricii.

– Alexandra dragă, uite ce simt eu să-ţi transmit. Eşti bine. Emani iubire şi culoare. Construieşti lucrurile cu al tău suflet şi călătoria ta are nevoie de tine. Zilele acelea în care frica apare sunt cerute tot de tine. De ce? Pentru că singură ceri ca drumul să-ţi fie testat.  Frică apare uneori când sufletul tău se întreabă, “Sunt eu pe drumul cel bun?” şi de-i răspunzi DA, frică se transformă în iubire.

-Multumesc îngeraşule. Curăţenia asta a adus multe răspunsuri pentru sufletul meu. Când facem curăţenie parcă vorbim cu îngerii. Este minunat sentimentul pe care l-am trăit în aceste zile. Cu bucurie trimit către voi gânduri frumoase. Viaţa asta este un dans al bucuriei.

 

 

 

Un răspuns la „De vorbă cu un înger

  1. Pingback: O zi din viaţa de CARTE VIE | alexandra dragomir·

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s