Atelier de creaţie- Compasiunea


1932488_813723325326643_4899019340749346295_nSalutare om fain,

Într-o zi inima mea s-a deschis şi a primit în dar atelierului de creaţie şi uite aşa timp de cinci luni am tot călătorit. Am călătorit alături de fiecare om care a păşit pe tărâmul atelierului de creaţie. Culorile au construit în interiorul nostru un curcubeu, multe sentimente şi emoţii, iar uneori chiar şi furtună. A scos la suprafaţă tot ce sufletul nostru avea nevoie la acel moment.

Atelierul de creaţie revine cu noi culori şi în ritmul muzicii. Ne vedem cu drag, în fiecare vineri, începând cu ora 19:00 pentru a ne picta lumea în care vrem să ne trăim viaţa.

Oamenii de la atelierul trecut mi-au dăruit un mesaj, mesajul acesta călătoreşte spre următorul atelier şi uite cum tema pentru vinerea viitoare va fi ” COMPASIUNEA” în relaţie cu mine şi cu cei din jurul meu.

Trăim evenimente şi stări care de multe ori ne îndepărtează de esenţa fiinţei noastre. Compasiunea ajuta fiinţa noastră să trăiască colorat şi pas cu pas să prindă aripi către cele mai potrivite locuri. Unde mai pui că din starea aceasta dăruieşti libertate ţie şi celor din jurul tău.

Vinerea asta avem trei spiriduşi: culorile, muzica şi coaching-ul.

Ei bine, mai stai puţin pentru că atelierul are să-ţi mai spună ceva:
• Cu ajutorul culorilor şi tu poţi întinde o punte fermecată( de comunicare) între minte, corp şi suflet.
• Stai liniştit, omule mare, căci pentru a participa la atelier nu ai nevoie de talent la desen, ci pur şi simplu ai nevoie să-ţi dai voie să te joci.
• Cu blândeţe, construim un spaţiu de poveste în care tu te relaxezi şi te simţi în siguranţă. Îmbinam coaching-ul, arta, muzica şi joaca de copil.
• Prin artă, mesajele cu adevărat importante pentru sufletul tău ies la suprafaţă.
• Arta este o formă de exprimare naturală, relaxantă şi plină de sens prin care găseşti răspunsurile mari în lucruri aparent mici. Ai cam uitat de la o vreme să te bucuri de ea?
• La carte zice că “arta ajuta oamenii să îşi rezolve conflicte şi probleme, dezvoltă abilităţi, te ajută să-ţi gestionezi comportamentele, reduce stresul, creşte încrederea în sine şi conştientizarea. “ Art Therapy Association. Eu zic simplu…merităm un spaţiu de joacă şi pentru oameni mari.

Investiţia ta este de 50 RON/ atelier( suma plătită în avans). Trimite-mi un mail pentru înscriere (dragomir.alexxandra@gmail.com), iar eu îţi trimit cu drag detaliile despre plată şi locaţia.

La final, creaţia, emoţiile, starea de bine le iei cu tine acasă ca să îţi amintească faptul că uneori răspunsurile sunt la îndemână doar că le căutam mult prea mult în teorii sofisticate.

Mulţumesc pentru că împreună construim o comunitate de oameni care descoperă fericirea în lucruri mici construind lucruri mari pentru ei şi oamenii din jurul lor.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s