Atelier de creaţie- Vulnerabilitate şi Joacă


10641280_821132317919077_6494598243100034876_nSalutare om fain,

Într-o zi inima mea s-a deschis şi a primit în dar atelierului de creaţie şi uite aşa timp de cinci luni am tot călătorit. Am călătorit alături de fiecare om care a păşit pe tărâmul atelierului de creaţie. Culorile au construit în interiorul nostru un curcubeu, multe sentimente şi emoţii, iar uneori chiar şi furtună. A scos la suprafaţă tot ce sufletul nostru avea nevoie la acel moment.

Atelierul de creaţie revine cu noi culori şi în ritmul muzicii. Ne vedem cu drag, în fiecare vineri, începând cu ora 19:00 pentru a ne picta lumea în care vrem să ne trăim viaţa.

Oamenii de la atelierul trecut mi-au dăruit un mesaj, mesajul acesta călătoreşte spre următorul atelier şi uite cum tema pentru vinerea viitoare va fi „VULNERABILITATE şi JOACĂ„.

Viaţa ne dăruieşte cele mai frumoase daruri prin intermediul oamenilor, întâmplărilor care poposesc în viaţa noastră. Uneori însă nu pare să fie un peisaj frumos.

Fiind învăţaţi să trăim în nişte tablouri, ratăm uneori să vedem întreaga expoziţie de artă. Prin joacă primim biletul de intrare la expoziţie. Ce se întâmplă după? Simţim pur şi simplu că oriunde vom merge… sunt locurile cele mai potrivite pentru sufletul nostru.

Un atelier în care aducem vulnerabilitatea şi joacă în acelaşi loc şi le mulţumim pentru că ne sunt alături.

Un atelier despre cum să dăm glas intuiţiei noastre şi cum să ne aducem visurile în realitate.

Vinerea asta avem trei spiriduşi: culorile, muzica şi coaching-ul.

Ei bine, mai stai puţin pentru că atelierul are să-ţi mai spună ceva:
• Cu ajutorul culorilor şi tu poţi întinde o punte fermecată( de comunicare) între minte, corp şi suflet.
• Stai liniştit, omule mare, căci pentru a participa la atelier nu ai nevoie de talent la desen, ci pur şi simplu ai nevoie să-ţi dai voie să te joci.
• Cu blândeţe, construim un spaţiu de poveste în care tu te relaxezi şi te simţi în siguranţă. Îmbinam coaching-ul, arta, muzica şi joaca de copil.
• Prin artă, mesajele cu adevărat importante pentru sufletul tău ies la suprafaţă.
• Arta este o formă de exprimare naturală, relaxantă şi plină de sens prin care găseşti răspunsurile mari în lucruri aparent mici. Ai cam uitat de la o vreme să te bucuri de ea?
• La carte zice că “arta ajuta oamenii să îşi rezolve conflicte şi probleme, dezvoltă abilităţi, te ajută să-ţi gestionezi comportamentele, reduce stresul, creşte încrederea în sine şi conştientizarea. “ Art Therapy Association. Eu zic simplu…merităm un spaţiu de joacă şi pentru oameni mari.

Investiţia ta este de 50 RON/ atelier( suma plătită în avans). Trimite-mi un mail pentru înscriere (dragomir.alexxandra@gmail.com), iar eu îţi trimit cu drag detaliile despre plată şi locaţia.

Un gând colorat:
când alegi să plăteşti trei ateliere în avans, suma este de 120 ron( şi participarea este valabilă în următoarele şase săptămâni);
când 3 oameni vin împreună cu tine la atelier, tu participi în mod gratuit( ca semn de mulţumire)

La final, creaţia, emoţiile, starea de bine le iei cu tine acasă ca să îţi amintească faptul că uneori răspunsurile sunt la îndemână doar că le căutam mult prea mult în teorii sofisticate.

Mulţumesc pentru că împreună construim o comunitate de oameni care descoperă fericirea în lucruri mici construind lucruri mari pentru ei şi oamenii din jurul lor.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s