3 lucruri nespuse despre mine


 

_DSC0031Salutare om fain, 

De ce am pus acest titlu? Nu am idee. Mă simt bine. Ascult o melodie de vreo oră şi dansez prin casă. Noroc că sub apartamentul nostru zice că nu stă nimeni. Am o energie fantastică şi simt să scriu din această energie.

Simt că acest articol o să fie scurt şi curprinzator. Îţi mulţumesc pentru că îmi dăruieşti din timpul tău. Îţi mulţumesc pentru că citeşti aceste rânduri.

Apare o întrebare: Cine eşti tu? Răspunsurile vin rând pe rând. Le dau deoparte pe cele serioase şi le păstrez pe cele jucăuşe. Îi mulţumesc inspiraţiei mele pentru darurile oferite şi simt să trimit provocarea şi către tine. Da, către tine, om fain. Ia stai tu aşa puţin şi răspunde la întrebarea asta fără să te iei în serios. Răspunde la întrebarea “cine sunt eu?” fără să zici ceva de job şi alte roluri “serioase”. Hai să intrăm în joc.  Eu pornesc la drum.

Sunt o creaţă dansatoare– Iubesc să dansez. Ştiu să dansez? Nu, dar nu contează. Îmi mişc corpul. Simt muzica şi pur şi simplu îmi dau voie să mă mişc în voie. Mă simt în viaţă şi asta este tot ce contează. Iubesc femeia asta pe care o văd în oglindă. Părul ei zburdă în toate direcţiile. Zâmbeşte şi trăieşte prin fiecare răsuflare. Trăieşte şi corpul ei emană culoare prin fiecare mişcare. Îşi dă voie să fie şi cam atât.

Sunt o clătită cu dulceaţă de mure– Da. Asta sunt. Ador gustul dulce acrişor. Asta sunt eu. Am zile dulci şi zile acrişoare. Simt bucurie şi tristeţe. Sunt om şi las lucrurile să curgă în viaţa mea. Ce vreau de la această viaţă? Să trăiesc prin acel lucru care aduce fericire mie şi celor din jurul meu şi care mă susţine să trăiesc în abundenţă. Da, viaţa mea de clătită cu dulceaţă de mure este tare faină. Ştiu că am viaţă scurtă şi cât stau pe farfurie este nevoie să fiu fericită. Ce? Să nu-mi spui că ai văzut vreoadata vreo clătită tristă că eu una nu te cred. Îmi cam place viaţa mea de clătită cu dulceaţă de mure. Aaaa…şi dacă vreau îmi pun şi nişte fructe… Ştii ce? Viaţa de clătită cu dulceaţă de mure îmi permite să fac ce simt. Aaaaaa… şi sunt o clătită cu dulceaţă de mure fără acreditare internaţională. Îţi spun însă că am acreditare personală. Nu o am de multă vreme. De vreo cinci ani încep să cred că sunt o clătită suficientă.

Sunt floarea roşie de pe pervaz– Uite cât de faină sunt. Mă privesc de câteva zile şi aproape că nici mie nu-mi vine să cred câţi boboci am. Înfloresc. De ce? Nu am răspuns. Poate nici nu am nevoie de un răspuns. Cândva am căzut de la etajul 8 şi căderea asta m-a învăţat să trăiesc. Am luat viaţa de la capăt. Am pierdut totul şi am luat viaţa de la început. Acum înfloresc şi ştiu că acea cădere mi-a dat în esenţă aripi să zbor. De stai aproape de sufletul meu promit să te învălui cu iubirea mea de floare roşie de pe pervaz. Acum te las că am puţină treabă. A venit soarele pe la mine şi eu i-am promis o zi de joacă. Ce fac toată ziua? Înfloresc şi mă joc. Din când în când un porumbel se apropie de mine. Bea apă din farfurioara ghiveciului meu, îmi mai mănâncă o frunză, dar eu îl iubesc şi ştiu că tot ce se întâmplă în viaţa mea de floare de pe pervaz este potrivit. Cum trăiesc? Simplu. Trăiesc şi iubesc. Vrei să îţi spun un secret? Floarea roşie de pe pervaz învaţă să trăiască fără griji. Apa vine mai devreme sau mai târziu, pământul este suficient, soarele îi este mereu alături şi ea este o floare roşie de pe pervaz suficientă.

Multumesc. Tu cine eşti?

 

 

2 răspunsuri la „3 lucruri nespuse despre mine

 1. Multumesc pentru ceea ce impartasesti cu noi, draga fata, incantatoare ca intotdeauna!
  Cine sunt eu?
  Sunt o carte scrisa cu tot felul de caractere, cu multe pasaje corectate sau inlocuite, inceputa in ton senin, continuata cu scene aproape de cosmar si care merge spre sfarsit in acorduri promitatoare de Simfonie Imperiala. O carte cu 4 capitole, fiecare important in egala masura, 3 dintre ele desprinzadu-se din primul si plecand fiecare pe drumul sau.

  Sunt o barca de salvare pentru suflete obosite de atata cautare zadarnica pe marile involburate ale vietii. Doar ca nu am stralucirea unui iaht sau siguranta unui vapor transatlantic si de aceea multi ma ignora refuzandu-si astfel o alta sansa de schimba directia si de a-si gasi in sfarsit pacea interioara. Nu, nu detin adevarul absolut sau solutiile tuturor problemelor, dar nici nu am nevoie de asta pentru a putea sa-i ajut sau sa-i sustin. Dragostea mea neconditionata pentru oameni imi este de ajuns.

  Sunt un raspuns la o intrebare pusa de un barbat intr-o seara de singuratate si regret. O geana de luminca care ii apare ca o solutie la o problema intoarsa pe toate fetele intreaga noapte, rasucindu-se in asternut. O mana blanda stergand picurii de sudoare de pe fruntea incruntata, o gura dulce sarutand ochii incercanati, un umar sigur pentru capul inclinat de atatea dorinte neimplinite.
  Cu drag,
  Abby

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s