Atelier de creaţie- Echilibrul


10440783_829315023767473_2193912570988546923_n

Salutare om fain,

Atelierul de creaţie este locul de joacă pentru” oamenii mari şi mici”. Îmbinăm pictura, materialele creative, coaching-ul şi jocul pentru ca participanţii să găsească răspunsurile potrivite pentru provocările care apar în viaţa lor sau pur şi simplu pentru a se relaxa şi a construi în mod natural o punte de legătură între minte, corp şi suflet.

Ne vedem cu drag, în fiecare vineri, începând cu ora 19:00 pentru a ne picta lumea în care vrem să ne trăim viaţa.

Oamenii de la atelierul trecut mi-au dăruit un mesaj, mesajul acesta călătoreşte spre următorul atelier şi uite cum tema pentru vinerea viitoare va fi „ECHILIBRUL”

Copilul când cade, cade şi atât. Noi când cădem am învăţat că nu-i de bine şi că la carte zice că trebuie neapărat să aplici o tehnică sau o metodă minune ca să ne ridicăm. Oare nu cumva căderea asta ne învaţă cu adevărat despre echilibru?

Ei bine, atelierul de vineri va fi despre echilibrul pe care îl avem deja şi refuzăm să-l acceptăm pentru că pur şi simplu credem în poveştile învăţate. Scoatem tot ce-i mai frumos din noi şi acceptăm că acesta este un punct minunat din care să începem să construim cu răbdare.

Ei bine, mai stai puţin pentru că atelierul are să-ţi mai spună ceva:
• Cu ajutorul culorilor şi tu poţi întinde o punte fermecată( de comunicare) între minte, corp şi suflet.
• Stai liniştit, omule mare, căci pentru a participa la atelier nu ai nevoie de talent la desen, ci pur şi simplu ai nevoie să-ţi dai voie să te joci.
• Cu blândeţe, construim un spaţiu de poveste în care tu te relaxezi şi te simţi în siguranţă. Îmbinam coaching-ul, arta, muzica şi joaca de copil.
• Prin artă, mesajele cu adevărat importante pentru sufletul tău ies la suprafaţă.
• Artă este o formă de exprimare naturală, relaxantă şi plină de sens prin care găseşti răspunsurile mari în lucruri aparent mici. Ai cam uitat de la o vreme să te bucuri de ea?
• La carte zice că “arta ajuta oamenii să îşi rezolve conflicte şi probleme, dezvoltă abilităţi, te ajută să-ţi gestionezi comportamentele, reduce stresul, creşte încrederea în sine şi conştientizarea. “ Art Therapy Association. Eu zic simplu…merităm un spaţiu de joacă şi pentru oameni mari.

Investiţia ta este de 40 RON/ atelier( sumă plătită în avans). Trimite-mi un mail pentru înscriere (dragomir.alexxandra@gmail.com), iar eu îţi trimit cu drag detaliile despre plată şi locaţia.

Un gând colorat:
-când alegi să plăteşti trei ateliere în avans, suma este de 90 ron( şi participarea este valabilă în următoarele şase săptămâni);
-când 3 oameni vin împreună cu tine la atelier, tu participi în mod gratuit( ca semn de mulţumire).

La final, creaţia, emoţiile, starea de bine le iei cu tine acasă ca să îţi amintească faptul că uneori răspunsurile sunt la îndemână doar că le căutăm mult prea mult în teorii sofisticate.

Mulţumesc pentru că împreună construim o comunitate de oameni care descoperă fericirea în lucruri mici construind lucruri mari pentru ei şi oamenii din jurul lor.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s