Suflet, minte si trup- atelier de creatie de 2 zile


10678775_851805154851793_7590908154098731210_nEste dimineata. Un miros bland de ceai de iasomie imi mangaie fiinta. Este liniste. Simt ca viata mea merge mai lent. Am timp sa respir si sa ma aud. Am lasat in urma alergarea, obiectivele si lucrurile serioase. A inceput sa se faca liniste. In linistea asta mi-am auzit glasul. Am inceput sa vad ce era déjà in jurul meu. O culoare sta acum in viata mea. Ma priveste si parca avand ochii in lacrimi imi multumeste pentru ca m-am intors catre simplitate, autentic si frumos.

Calatoria asta catre mine a inceput in luna februarie. Atunci am simtit ca viata mea si a celor din jur are nevoie de culoare. Am intrat in povestea soptita de-o culoare si alaturi de ea am dat viata atelierului de creatie. A fost un an in care atelierul a atins mai bine de 100 de suflete. El a daruit prin pictura, coaching si joaca sens, raspunsuri si stari profunde.

A fost mijlocul meu prin care am daruit iubire mie si fiintelor care mi-au stat alaturi. Ce pot spune acum este ca aceste culori vindeca in liniste.

Atelierul de creatie din 6-7 decembrie vine in lume parca din taramul ingerilor. In liniste ne invita la doua zile de poveste in care vom picta, vom lasa muzica sa daruiasca liniste, vom da voie corpului sa danseze si sa se exprime, vom respira auzindu-ne, vom exprima ceea ce simtim, vom accepta ca suntem alb si negru, vom asculta, vom invata sa stam in tacere pentru a da voie inimii noastre sa vorbeasca.

Intregul program va fi unul experiential. Teoriile raman teorii, dar viata abia ne asteapta sa o traim.

Atelierul va avea trei sectiuni de explorare: trup, minte si suflet. In cele doua zile de atelier vom face o calatorie catre trupul, mintea si sufletul nostru. Le vom da viata la finalul programul in cele trei picturi pe panza. Acestea vor spune povestea acestei calatorii.

Pentru cine este acest program? Pentru fiecare om liber care vrea sa discute mai altfel cu provocarile din viata lui sau care pur si simplu vrea sa isi daruiasca clipe de liniste prin arta, dans, muzica, joaca si coaching. Nu-i nevoie sa stii sa pictezi caci pictura o sa fie doar un instrument prin care vom da glas lucrurilor aflate in interiorul nostru.

Programul celor doua zile:
9:30-10:00 sosirea participantilor;
10:00-13:00 explorare prin arta, dans, muzica, joc si coaching;
13:00-14:30 pauza de masa(luam masa impreuna la unul dintre restaurantele din apropiere sau fiecare pe cont propriu- in functie de cum prefera fiecare persoana);
14:30-16:30 explorare prin arta, dans, muzica, joc si coaching;
16:30-16:45 pauza de ceai( din partea casei);
16:45- 18:00 explorare prin arta, dans, muzica, joc si coaching;

Numarul de participanti: 7(min) si 17( maxim)

Costul: 140 ron pentru ambele zile de atelier. Banii vor fi platiti in avans in contul RO29 RNCB 0072 0915 4331 0001(deschis la BCR pe numele Dragomir Alexandra Viorica).

Inscrierile: le astept cu draga inima pe adresa dragomir.alexxandra@gmail.com pana pe 3 decembrie.

Locatia: Galeria Occidentului- un loc de poveste in care arta si frumosul sunt la ele acasa. Este la cateva minute de metroul de la Victoriei.

Mai multe despre atelierul de creatie gasesti in revista noastrahttp://bit.ly/1HDtWaZ

Hai la joaca, omule mare!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s