Cartea despre nimic- Revin cu proiectul video


10876700_910374275648734_120770607_o

M-am hotărât să reiau proiectul video. De ce? Pentru că este un mod prin care aleg să mă joc, să renunţ la a mă lua aşa de mult în serios şi de a transmite mesajele în felul meu. La un moment dat am simţit nevoia unei pauze. O pauză are un rol fantastic şi de fiecare dată mi-a arătat ce este cel mai potrivit pentru mine.

Acest prim video este despre o carte care mi-a influenţat activitatea de anul acesta. Anul 2014 a fost cel mai bogat an, a fost anul în care am trăit mai mult, am simţit mai multe, am fost foarte selectivă cu evenimentele la care am ales să particip, mi-am ales cu grijă cărţile pe care să le citesc, am pictat mai mult şi m-am jucat mai mult.

“Cartea despre nimic” este una dintre acele cărţi care îţi crează un univers, iar apoi te provoacă să-ţi pui mintea la treabă şi să-ţi construieşti propriile păreri. Este o carte pe care o citeşti uşor. O recomand atunci când chiar vrei să faci curăţenie în mintea ta şi te-ai săturat de super secrete.

În videoclip găseşti informaţii despre lucrurile pe care eu le-am înţeles din această carte şi aleg să le transmit şi către tine.

Aştept cu drag un gând de la tine şi te invit să trimiţi videoclipul mai departe, dacă ţi-a plăcut, şi de ce nu….să citeşti cărţi de calitate.

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s