CUM A FOST LA FUTURE OF MEDIA


SEQUENCE 1 (1)

Salutare om fain,

Este ziua de Crăciun şi pe lângă zile liniştite alături de părinţii mei am primit în dar şi un nou videoclip. Este minunat ceea ce se întâmplă. Proiectul video este o formă de manifestare a mea. Mă joc şi transmit mesajele în felul meu.

Am fost la evenimentul “FUTURE OF MEDIA” şi iată ce am observat. Dincolo de toate observaţiile mele, cred în acei oameni care îşi asumă responsabilitatea pentru tot ce se petrece în viaţa lor.

Media, internetul, mediul în care trăim ne influenţează, dar ceea ce simt eu este că suntem responsabili pentru tot ce se petrece în viaţa noastră, chiar dacă în viaţa noastră vin lucruri bune sau rele.

Vă mulţumesc pentru gândurile voastre şi vă invit, dacă vă place proiectul video, să-l trimitem mai departe în lume. Eu promit să observ lucrurile din jurul meu şiş a le dau mai departe în felul meu.

Să avem un Crăciun potrivit şi o viaţă în care să observăm ceea ce se petrece în jurul nostru. Simt că nimic nu-i întâmplător în viaţa noastră. Atunci când oferim timp celor din jurul nostru, acestea ne oferă cele mai potrivite cadouri pentru viaţa noastră.

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s