Atelier de creaţie pentru părinţi


16504_1564122317161882_5426275398690626912_nAtelierul de creaţie este locul de joacă al oamenilor mari şi mici. Îmbinăm pictura, materialele creative, coaching-ul şi jocul pentru că participanţii să găsească răspunsurile potrivite pentru provocările care apar în viaţa lor sau pur şi simplu pentru a se relaxa şi a contrui în mod natural o punte de legătură între corp, minte şi suflet.

Prin artă, coaching şi joacă se obţin rezultate concrete în cele mai importante domenii din viaţa noastră: sănătate, educaţie, relaţionare, cariera, spiritualitate, finanţe şi contribuţie socială.

Atelierul construieşte un mediu propice pentru o mai bună autocunoaştere, îmbunătăţirea aptitudinilor de comunicare şi relaţionare, diminuarea stresului şi realizarea schimbărilor comportamentale pozitive şi de durată.

Atelierul a prins viaţă în februarie 2014 şi de atunci tot călătoreşte. După mai bine de 40 de ateliere în Bucureşti a hotărât să călătorească şi în Ploieşti şi Braşov. Atelierului îi plac oamenii creativi şi a hotărât să poposească şi pe tărâmul lui Free School.

Ei bine, atelierul are să-ţi mai spună ceva:

– Cu ajutorul culorilor şi tu poţi întinde o punte fermecată( de comunicare) între minte, corp şi suflet.
– Stai liniştit, omule mare, căci pentru a participa la atelier nu ai nevoie de talent la desen, ci pur şi simplu ai nevoie să-ţi dai voie să te joci.
– Cu blândeţe, construim un spaţiu de poveste în care tu te relaxezi şi te simţi în siguranţă. Îmbinăm coaching-ul, arta, muzica şi joaca de copil.
– Arta este o formă de exprimare naturală, relaxantă şi plină de sens prin care găseşti răspunsurile mari în lucruri aparent mici. Ai cam uitat de la o vreme să te bucuri de ea?
– La carte zice că “arta ajuta oamenii să îşi rezolve conflicte şi probleme, dezvoltă abilităţi, te ajută să-ţi gestionezi comportamentele, reduce stresul, creşte încrederea în sine şi conştientizarea. “ Art Therapy Association. Eu zic simplu… merităm un spaţiu de joacă şi pentru oameni mari.

Hai la joacă omule mare! Copilul tău are nevoie de un părinte care din când în când să ştie şi cum să se joace.

La final, creaţia, emoţiile, starea de bine le iei cu tine acasă ca să îţi amintească faptul că uneori răspunsurile sunt la îndemâna doar că le căutam mult prea mult în teorii sofisticate.

Costul unui atelier este 50 RON/părinte. Lunar organizăm o întâlnire la care cei mici pot participa gratuit.

Durata atelier: 3 ore. Frecvenţa este de un atelier pe săptămână( miercuri de la ora 19:00)

Pentru a vă înscrie la un atelier aşteptăm un e-mail pe adresa ateliere@freeschool.ro, tel 0745.244.346 sau direct pe site : http://www.freeschool.ro/ateliere/atelier-de-creatie-pentru-parinti/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s