Atelier de creaţie: Dăruieşte pasiune


_DSC0034Neaţa omule fain,

Miercuri, 28 ianuarie, ora 19:00 dăruiesc un atelier de creaţie cu un nume puţin ciudat “ Dăruieşte Pasiune”. Acum aproape un an am primit în dar atelierul de creaţie, locul de joacă pentru oamenii mari şi mici unde îmbinam coaching-ul, arta şi jocul pentru a găsi răspunsuri mari în lucruri aparent mici.

Simt că a lui călătorie se îndreaptă spre locuri din ce în ce mai potrivite. Uite aşa, dragul de el, poposeşte pe tărâmul PASIUNILOR. După puţin timp oamenii încep să-l întrebe “ Dar cum oare să-mi urmez eu pasiunea? Merit eu să fac ceea ce îmi place? Dar cum să-mi urmez pasiunea dacă la final de lună am de plătit rata? Ce vor spune ceilalţi despre mine? Merit eu să-mi construiesc viaţa pe care o doresc? Merit eu să mă joc fără să mă iau aşa mult în serios?”

“Să-ţi urmezi pasiunea” pare să nu fie chiar aşa uşor din prima. Simt că în viitorul apropiat nu o să plouă cu pasiuni, noi o să stăm aşa cu gura căscată şi o să se aşeze lângă noi o pasiune pe care o vom urma şi uite aşa o să trăim fericiţi tot restul vieţii. Nu, pasiunile vor să fie explorate. Sunt ca nişte domniţe tare frumoase care vor bărbaţi mai greu de cucerit.

Eu la un moment dat am hotărât că vocaţia mea este coaching-ul. Da, a apărut ca o pasiune şi pas cu pas s-a transformat într-o vocaţie. Ce ştiu sigur este că mereu mi-a oferit provocări că eu să mă conving că sunt pe drumul potrivit mie. După fiecare provocare, drumul părea să fie şi mai colorat.

Asta este experienţa mea. Tu ce simţi despre PASIUNI? Care este visul pe care îl aveai încă din copilărie? Ce lucru pe care îl faci acum îţi dă energie şi te face să te simţi cu adevărat împlinit? Pe ce drum simţi să păşeşti cu încredere şi curaj?

Ei bine, la atelierul de miercuri vom explora tărâmul PASIUNILOR care pot prinde culoare şi în viaţa ta. Hai la joacă omule mare! De ce? Pentru că merităm?

Eu cred în acei oameni care au curaj, riscă şi îşi dau voie să trăiască cu normă întreagă la orice vârstă.

Înscrierile se fac pe adresa dragomir.alexxandra@gmail.com.

Costul atelierului: 50 ron. Plata se poate face fie în avans( în contul RO29 RNCB 0072 0915 4331 0001, deschis la BCR pe numele Dragomir Alexandra Viorica) fie în cadrul evenimentului.

Locaţia va fi anunţată în zilele următoare( în funcţie de numărul celor înscrişi)

Cei care îşi doresc să participe gratuit o pot face. Venind însoţit de doi prieteni voioşi poţi să participi în mod gratuit. Este o răsplată a energiei pe care o investeşti atunci când dai o veste mai departe.

La finalul atelierului vom lansa şi lampioane.

Dacă viaţa ar  fi că o culme de rufe eu simt că merităm să „întindem” la soare experienţe colorate.

Te salut omule fain.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s