Atelier de creaţie: Sunt imperfect! Aşa şi?


_DSC0077

Neaţa omule fain,

Vineri, 6 februarie, ora 19:00 dăruiesc un atelier de creaţie plecat de la gândul că nu sunt perfectă şi că am început de ceva vreme să mă îndrăgostesc de imperfecţiune.

Acum aproape un an am primit în dar atelierul de creaţie, locul de joacă pentru oamenii mari şi mici unde îmbinăm coaching-ul, arta şi jocul pentru a găsi răspunsuri mari în lucruri aparent mici.

Simt că a lui călătorie se îndreaptă spre locuri din ce în ce mai potrivite. Uite aşa, dragul de el, poposeşte pe tărâmul lui SUNT IMPERFECT! AŞA ŞI?

Uneori pare să fie mai simplu să alergăm după super secrete, să urmăm drumuri care nu vorbesc despre noi, să căutăm perfecţiunea şi să tot suferim că ea întârzie să apară. Aşa-i?

Creştem cu ideea de a atinge perfecţiunea, de-a avea lângă noi partenerul perfect, casa perfectă, meseria perfectă, apoi copilul perfect şi ce să o mai tot lungim… ne dorim o viaţă perfectă.

Din 2007 simt că am început să-mi iubesc imperfecţiunea şi aşa merg liniştită şi în ritmul meu către ceea ce este mai potrivit pentru mine. Potrivit nu înseamnă perfect ci imperfect.

La atelierul de creaţie de vineri vom sta în linişte şi vom descoperi darurile imperfecţiunii. Ne vom da timp să fim sinceri cu sinele nostru. Ne vom da timp să recunoaştem ceea ce este frumos şi imperfect în interiorul şi exteriorul nostru. Ne vom dărui timp colorat.

Cred într-o lume în care pas cu pas îmbrăţişăm imperfecţiunea şi la braţ cu ea ajungem către ceea ce este cel mai potrivit pentru noi.

La atelier ne vom juca, vom lăsa pictura să spună o mie de cuvinte şi vom da timp vieţii noastre. De ce? Pentru că merităm.

Înscrierile se fac pe adresa dragomir.alexxandra@gmail.com.

Costul atelierului: 50 ron. Plata se poate face fie în avans( în contul RO29 RNCB 0072 0915 4331 0001, deschis la BCR pe numele Dragomir Alexandra Viorica) fie în cadrul evenimentului.

Locaţia: Merci Charity Boutique

Cei care îşi doresc să participe gratuit o pot face. Venind însoţit de doi prieteni voioşi tu poţi să participi în mod gratuit. Este o răsplată a energiei pe care o investeşti atunci când dai o veste mai departe.

Te salut omule fain.

ps: Pictura este realizată la atelier de către Raluca Maria. 

2 răspunsuri la „Atelier de creaţie: Sunt imperfect! Aşa şi?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s