Atelier de creaţie: Dragostea de sine chiar miroase a bine


_DSC0061Neaţa omule fain,

Miercuri, 18 februarie, ora 19:00 dăruiesc un atelier de creaţie inspirat de o privire. În privirea Ceciliei am văzut lumină, speranţă şi sentimentul acela fain că a ajuns „acasă”.

Acasă am simţit că am ajuns şi eu acum un an când atelierul a păşit în viaţa mea. Da, următorul atelier este de sărbătoare. Ne sărbătorim pe noi şi îl sărbătorim pe el. Împlinim împreună un an de creaţie venită parcă din lumea îngerilor.

Locul acesta de joacă al oamenilor mari în care am îmbinat coaching-ul, arta şi jocul împlineşte un an de viaţă. A trăit frumos şi în ritmul lui. A bucurat multe suflete şi ne-a adus împreună. A primit fiecare fiinţă cu inima deschisă şi ne-a arătat că răspunsurile pot să vină din lucruri simple.

Ne sărbătorim şi-l lăsăm pe atelier să poposească pe tărâmul lui „DRAGOSTEA DE SINE CHIAR MIROASE A BINE. „

Ei bine, eu cred că dragostea de sine este darul pe care îl primim când venim pe pământ. Îl avem cu noi până când uitam cine suntem, până când învăţăm povestea celor din jur şi credem că este a noastră. Culorile ne redau darul aducerii aminte.

Ne aducem aminte că iubirea nu cere să uităm de noi în timp ce îi „iubim” pe cei dragi. Ne aducem aminte că viaţa asta nu-i despre sacrificiu şi durere. Ne aducem aminte că nu venim aici să-i salvăm pe ceilalţi.

La atelier ne vom juca, vom lăsa pictura să spună o mie de cuvinte şi vom da timp vieţii noastre să ne arate drumul către DRAGOSTEA DE SINE. De ce? Pentru că merităm.

Simt că suntem fiinţe pline de culoare, doar că uneori privim mult prea mult în oglinzi acoperite.

Înscrierile se fac pe adresa dragomir.alexxandra@gmail.com.

Costul atelierului: 50 ron. Plata se poate face fie în avans( în contul RO29 RNCB 0072 0915 4331 0001, deschis la BCR pe numele Dragomir Alexandra Viorica) fie în cadrul evenimentului.

Locaţia: O voi anunţa în zilele ce urmează.

Cei care îşi doresc să participe gratuit o pot face. Venind însoţit de doi prieteni voioşi tu poţi să participi în mod gratuit. Este o răsplată a energiei pe care o investeşti atunci când dai o veste mai departe.

În plus, pentru că este atelier de sărbătoare, dacă ai fost alături de noi la atelier până acum îţi dăruim atelierul acesta cu 30 ron. De ce? Pentru că merităm.

Te salut omule fain.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s