Atelier de creaţie: Două mâini cu tupeu


988888_900911186607856_3764697718936742470_nNeaţa omule fain,

Joi, 26 februarie, ora 19:00 dăruiesc un atelier de creaţie inspirat de o replică celebră de la atelier. Bogdan este artistul acestei replici şi pictura meşterită de Ioana este muza.

A trecut un an din momentul în care mi-am ascultat intuiţia şi am pornit atelierului de creaţie. Atelierul este spaţiul de joacă al oamenilor mari în care îmbinăm coaching-ul, pictura şi joaca. Ne sărbătorim prin fiecare întâlnire şi începem să privim viaţă dintr-o nouă perspectivă.

Atelierul te primeşte de fiecare dată cu braţele deschise. Găseşti aici oameni coloraţi şi deschişi. Aici avem voie să greşim, avem voie să ne jucăm, să trăim în prezent şi să ne bucurăm de clipele petrecute împreună. Pictăm, ne jucam şi uite aşa plecăm acasă cu răspunsuri mari şi stări de spirit.

Atelierul îşi doreşte ca săptămâna următoare să poposească pe tărâmul lui ” DOUĂ MÂINI CU TUPEU”. Este un tărâm în care INTUIŢIA, CURAJUL şi ACŢIUNEA ies în curtea şcolii la joacă şi aleg să rămână acolo.

Ultimii ani din viaţa mea mi-au demonstrat că atunci când simt că INTUIŢIA îmi tot spune ceva în mod repetat este minunat să o ascult, apoi să am CURAJ să pornesc la drum cu încredere că lucrurile se întâmplă în cel mai potrivit mod şi apoi să şi ACŢIONEZ pentru că visul meu să se materializeze în realitate.

Nu-i întotdeauna atât de simplu pe cât pare pe hârtie. Atelierul porneşte cu încrederea că tu singur îţi găseşti calea, iar spaţiul şi culorile dăruite de atelier te aduc mai aproape de limbajul INTUIŢIEI, al CURAJULUI şi al ACŢIUNII.

La atelier nu avem secrete magice ci te primim cu iubire. Sunt sigură că vei pleca de la atelier cu starea potrivită şi cu răspunsurile potrivite pentru tine.

Simt că suntem fiinţe pline de culoare, doar că uneori privim mult prea mult în oglinzi acoperite.

Înscrierile se fac pe adresa dragomir.alexxandra@gmail.com.

Costul atelierului: 50 ron. Plata se poate face fie în avans( în contul RO29 RNCB 0072 0915 4331 0001, deschis la BCR pe numele Dragomir Alexandra Viorica) fie în cadrul evenimentului.

Locaţia: O voi anunţa în zilele ce urmează.

Cei care îşi doresc să participe gratuit o pot face. Venind însoţit de doi prieteni voioşi tu poţi să participi în mod gratuit. Este o răsplată a energiei pe care o investeşti atunci când dai o veste mai departe.

În plus, cei care au partitipat la atelierul din 18 feb. pot participa la atelier acesta cu 40 ron. De ce? Pentru că merităm.

Te salut omule fain.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s