Întâlnirea cu Maestrul Yu


93. mergem cu bucurie prin viata.Salutare om fain,

Se face linişte. Caut, caut şi iar caut şi la un moment dat pur şi simplu simt să mă opresc. Mă uit la mine. Sunt bine. Sunt bine. Sunt bine. În liniştea asta vine o intenţie. Îmi bate la uşa sufletului. O primesc şi o aud clar. Îmi şopteşte aşa: Intenţia ta în următoarea perioadă este să trăieşti pur şi simplu, să te valorizezi şi să dăruieşti lucrurile pe care le iubeşti. Intenţia mea este acum să vibrez şi să trăiesc astfel încât cei care au nevoie de ceea ce dăruiesc eu să ajungă la mine.

Cu energia asta am scris câteva mail-uri. Am vorbit sincer despre lucrurile pe care le iubesc şi le dăruiesc din tot sufletul. Am scris valorizandu-mă. Am scris conştientă de măreţia lucrurilor pe care le dăruiesc. Da, iubesc să surprind frumuseţea din interiorul oamenillor prin poveştile prin fotografie, prin coaching şi atelierul de creaţie. Am scris detaşată de rezultate. Am scris cu încrederea că lucrurile se aşează de fiecare dată în cel mai potrivit mod. Am scris cuvinte încărcate cu iubire. Energia asta m-a purtat duminică la Braşov la evenimentul maestrului Yu.

Un drum provocator. Serpentinele m-au cam ameţit. Am ajuns cu aproape o oră mai devreme. Am respirat. În faţă aveam muntele. Respiram bucurie şi simţeam că sunt în locul potrivit pentru sufletul meu. Cu muntele în faţă, cu soarele care îmi mângâia chipul… m-am odihnit. Am stat aşa minute bune. În linişte corpul meu şi-a revenit. Soarele îmi şoptea: „Draga mea, te iubesc. Draga mea, şi muntele şi vântul te iubesc. Eşti minunată.”

Intru în hotel cu inimă deschisă. La recepţie o fată frumoasă îmi zâmbeşte şi îmi spune că la mezanin va avea loc seminarul cu Maestru Yu. Intru în lift. Mă privesc în oglindă şi simt cum fericirea îmi învăluie tot trupul. Andrei este alături de mine. Ne bucurăm împreună de măreţia acestui moment. Te iubesc.

Se deschide uşa liftului. O fiinţă blândă mă priveşte. Era Maestrul Yu.  Privirea lui îmi confirmă că sunt în locul cel mai potrivit sufletului meu. O întâlnesc pe Andreea, apoi pe Carla. Sunt primită cu multă iubire şi după două minute mă simt parte din povestea lor, am sentimentul că ne cunoaştem de o viaţă. Andrei merge să surprindă frumuseţea oraşului. Ce poate să fie mai frumos decât să văd că trăim frumos şi facem ce iubim?

Maestrul Yu începe să vorbească cu un zâmbet. Este un zâmbet venit din adâncul sufletului. Un zâmbet care dăruieşte libertate. Un zâmbet care pare să vadă măreţia din interiorul fiecărei fiinţe. Un zâmbet care pare să cânte. Când cântă un zâmbet? Când vede măreţie în toate lucrurile care îl înconjoară. Maestru Yu vorbeşte simplu. Se opreşte din când în când şi pare că mai plantează câte un strop de iubire în sală. Pas cu pas încep să dansez. Da, sunt liberă să văd frumosul din oameni. Sunt liberă să zâmbesc. Sunt liberă să dăruiesc lumii ceea ce îmi dăruiesc mie. Mă opresc o secundă din dansul meu. Încep să tuşesc. Da, te înţeleg corpule. Ţi-e frică uneori. În linişte îl las să se liniştească. Se linişteşte şi îşi reîncepe dansul. Simt că aparatul foto mă ghidează. Am încredere în el. Stau în linişte şi parcă paşii mă poartă de fiecare dată către o nouă fotografie care surprinde măreţia oamenilor.

Ce simt? Simt că Maestrul Yu este un dar pe care inima mea s-a hotărât să-l primescă. Simt pentru o secundă că a venit aici şi pentru sufletul meu. Îi mulţumesc cu un zâmbet. El mă vede şi prin necuvinte parcă îmi transmite “ TE VĂD”. Maestrul ne vorbeşte cu blândeţe. Simt cum oamenii îl privesc cu bucurie şi admiraţie. El este o fiinţă simplă care a hotărât să-şi trăiască viaţa ca un maestru realizat. Ce simt? Simt că stăm în mijlocul muntelui şi pentru o secundă ne-am oprit să bem o gură de apă. Stăm în linişte. În liniştea asta maestrul începe să-mi vorbească. Îmi confirmă că a mea cale este deja aici. Că nu mai am de ce să caut. Că este inutil să mă tot lupt să am siguranţă şi control. Că este minunat ca în fiecare clipă a existenţei mele să dansez, să mă joc şi să dăruiesc lumii din darurile fiinţei mele. În linişte îmi spune să mă joc. Îmi şopteşte că lucrurile curg de fiecare dată în direcţia potrivită. Că a mea cale mă poartă în fiecare clipă pe drumul cel bun. Se opreşte pentru o secundă parcă şi îmi spune să privesc către înaltul cerului. Privesc şi tac. Cerul îmi şopteşte: Iată cât de mare este calea ta. Eu, cerul, văd măreţia fiecărui om. Eu, cerul , vă privesc în fiecare zi şi simt că viaţa voastră aici este despre JOACĂ ŞI ACCELERARE.

Întreaga sală de seminar este parcă o scenă. Încep să dansez. O muzică angelică îmi susţine dansul. Aparatul foto mi-e coleg de dans. Îl ascult şi el îmi vorbeşte. Suntem împreună şi misiunea noastră de astăzi este să ne distrăm şi în linişte să surpindem măreţia din interiorul oamenilor. Se face linişte. O nouă imagine a venit în gândul meu. Suntem toţi cei din sală. Nu mai stăm la locurile noastre. Priveşte! Acolo cineva dansează. Uite şi acolo… cineva cântă la pian. În dreapta sălii cineva pictează. În mijlocul sălii cineva scrie în linişte o carte. În stânga un om doarme… a călătorit prea mult, a alergat prea mult şi acum are vreme să se odihnească. Uite şi o mămică. Stă în linişte cu pruncul ei. Îl priveşte şi îl învaţa să zboare. Simt miros de mirodenii. Păi da… uite… acolo cineva găteşte şi dansează. Dăruieşte lumii iubire. Priveşte! Acolo cineva îşi face bagajul. Pleacă în călătoria vieţii sale. Acolo cineva pictează nişte adidaşi. Fiecare om face ce visează. Suntem liberi. Maestrul Yu ne priveşte cu bucurie. El vede în fiecare un maestru. El vede tot ce-i mai frumos în interiorul nostru.

O zi ca un dans. Simt că întâlnirea cu maestrul Yu a adus vieţii mele ceea ce aveam nevoie. Vă iubesc şi vă mulţumesc pentru o zi de poveste. A fost o zi în care am simţit că maestrul Yu a vorbit pe limba fiecărui suflet. Mulţumesc. Cu energia asta aştept şi întâlnirea din această seară şi cea de duminică.

Vă aştept cu drag şi pe voi dacă simţiţi că este momentul să-l întâlniţi pe maestrul Yu. Iată aici evenimentul din seara asta şi cel de duminică.

Mai sunt mult de spus. Las însă imaginea de la început să vă vorbească mai mult decât pot cuvintele mele să o facă. Vă iubesc.

 

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s