Atelier de creaţie: Te iubesc pentru că mă iubesc


11055274_929956807036627_4488896458065110099_n

Neaţa om minunat,

Ne vedem cu bucurie duminică, 26 aprilie, ora 13:00 la un atelier de creaţie al bucuriei din Parcul Carol.

Duminică(19 aprilie) am ieşit în parc cu atelierul şi a fost superb. Iarba verde, soare, cozonac, mere coapte, culori şi bucurie autentică. Astfel, am luat decizia să ne mutăm la iarbă verde şi cu atelierul de joi.

Eu sunt Alexandra. Iubesc viaţa care mi-a fost dăruită. Sunt suficientă, chiar dacă nu sunt perfectă. În februarie 2014 am primit un dar divin, atelierul de creaţie. Atelierul a fost primul meu proiect pe care l-am început 100 % pentru sufletul meu. Am conştientizat atunci că acesta este cel mai sănătos mod de-a dărui proiecte în această lume.

Atelierul de creaţie este locul în care îmbinăm coaching-ul, joaca şi pictura pentru a găsi răspunsuri la provocările din viaţa noastră sau pur şi simplu pentru a ne bucura de viaţa care ne-a fost dăruită.

Este un loc de joacă pentru oamenii mari.

Am aflat din Micul Prinţ că oamenii mari au nevoie de explicaţii. Astfel, îţi spunem că atelierul are trei părţi componente:
1. Joacă pentru oamenii mari- prin joc descoperim lucruri importante despre fiinţa noastră, devenim prezenţi şi începem să ne sărbătorim.
2. Pictăm şi ne exprimăm colorat- lăsăm culorile să ne spună necuvinte. Pas cu pas învăţăm să ne bucurăm, să acceptăm greşeala, învăţăm să lăsăm lucrurile să curgă şi dăruim clipe de linişte fiinţei noastre.
3. Dăm sens picturii noastre- Se construieşte o energie minunată în grup şi primim daruri de la cei care ne-au fost alături la atelier şi de la a noastră pictură. Învăţăm să primim cu inimă deschisă şi de fiecare dată plecăm acasă cu un gând, o întrebare, o simţire, un sentiment potrivit.

Restul este magie. Construim împreună un loc magic şi îţi mărturisim că de-a lungul vremii peste 100 de oameni ne-au trecut pragul.

Tema de săptămâna asta este: TE IUBESC PENTRU CĂ MĂ IUBESC.

Avem şi un invitat special, Nutriţionist Raluca Georgescu​. Uite un gând dăruit de Raluca.

„Sunt. Raluca Maria Georgescu, Antrenor în Nutriţie, Exerciţiu Fizic şi Psihologie Nutriţională, practic Fitnessul, Yoga, Reiki, am fost sportivă de performanţă, acest fapt materializându-se în titlul de Campioană Naţională la Bodyfitness. Pictez. Trăiesc conştient şi cred cu tărie în puterea Prezentului.

Vom iniţializa discuţii interactive despre experienţe proprii, despre teorii nutriţionale şi despre zonele de compromis din orice latură a vieţii, ajungând până la cea din farfurie. Vom vedea care sunt soluţiile de a trece din zona de compromis în cea de Asumare şi Simţire Conştientă şi ce înseamnă mai exact TE IUBESC PENTRU CĂ MĂ IUBESC. Restul vine DE LA SINE.”

O iubesc pe Raluca pur şi simplu. Îmi vorbeşte de fiecare dată despre iubire, prezenţă, bucurie şi feminitate.

Înscrierile: trimite un mail pe adresa dragomir.alexxandra@gmail.com. Credem în oameni responsabili.

Investiţia: 40 RON- banii se plătesc la finalul atelierului. Eu am decis că în viaţa mea BANII SUNT IUBIRE, iar dacă tu simţi să dăruieşti altă sumă, eşti liber. Te iubesc şi îţi mulţumesc.

Locaţia: Parcul Carol. Întâlnirea va avea loc la ora 12:45 la intrarea principală din Parcul Carol. Împreună mergem către locul de joacă. Dacă vei întârzia şi vei vrea să te alături iată numărul meu de telefon 0766.36.00.79.

Vă iubesc şi vă mulţumesc.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s