Atelier de creaţie: Femeia ESTE


11209639_935804109785230_6275092956016179843_nSalutare omule fain,

Duminică, 3 mai, ora 13:00 te invit cu drag la un atelier de creaţie la iarbă verde.

Atelierul de creaţie este locul de joacă al oamenilor mari şi mici unde coaching-ul, pictura şi jocul se îmbină în mod armonios. Este ca un spaţiu sacru care a păşit cu blândeţe în viaţa noastră anul trecut( în februarie). Un spaţiu în care suntem primiţi cu braţele deschise.

Săptămâna trecută am avut o întâlnire specială. Am sărbătorit-o pe Doris, am primit un cadou minunat de la Raluca, s-a plâns, au fost trăiri puternice, am mâncat prăjituri meşterite de Doris, merele coapte cu scorţişoară au fost şi ele prezente, am pictat, am respirat conştient şi am fost vizitaţi şi de o veveriţă tare jucăuşă.

Am simţit că atelierul îmi şopteşte că vrea să meşterim împreună un atelier pentru femei. Astfel, atelierul din această duminică va avea tema: Femeia ESTE .

Va fi o zi în care împreună o să ne sărbătorim feminitatea, vom conştientiza cât de minunate suntem atunci când dăruim şi primim, vom sta mai aproape de puterile noastre şi le vom da glas. Cu bucurie construim un spaţiu sacru în care fiecare femeie capătă certitudinea că poate să fie „maestru” în viaţa ei şi că această existenţa este despre bucurie.

Nu vom învăţa vreo tehnică despre cum să fim femei ci pur şi simplu vom explora universul lui SUNT FEMEIE.

Pictăm, ne dăruim clipe de relaxare, cunoaştem oamenii mai altfel, ne dăm şansa să greşim şi să ne bucurăm de o culoare căzută la” întâmplare” pe foaia de hârtie, învăţăm să lăsăm viaţa să curgă şi descoperim bucuria jocului.

Şi de această dată vom picta mandale pe pietre în semn de multumurile faţă de darurile minunate pe care viaţa noastră le primeşte.

Hai la joacă omule mare.
Înscrierile pentru această zi de poveste se fac pe adresa dragomir.alexxandra@gmail.com

Costul acestei întâlniri este de 30 ron. Eu am decis că în viaţa mea BANII SUNT IUBIRE, iar dacă tu simţi să dăruieşti altă sumă, eşti liber. Te iubesc şi îţi mulţumesc.

Locaţie: Parcul Titan. Ne întâlnim la ora 12:45 la metrou Titan( ieşirea de la Poştă Titan) şi mergem împreună la locul de joacă. 0766360079 este numărul meu te telefon( în cazul în care ajungi mai târziu şi vrei să te alături).
Pornim la 13:00 către locul de joacă. Avem şi un foişor în apropiere în cazul în care plouă.

Mulţumesc. De simţi poţi să dai vestea mai departe.
Te îmbrăţişez cu drag, omule fain.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s