Atelier de creaţie: FEMEIA ESTE


_DSC0356Neaţa omule drag,

Atelierul de creaţie este locul de joacă al oamenilor mari şi mici unde coaching-ul, pictura şi jocul se îmbină în mod armonios. Este ca un spaţiu sacru care a păşit cu blândeţe în viaţa noastră anul trecut( în februarie). Un spaţiu în care suntem primiţi cu braţele deschise.

Din 17 mai, atelierul a hotărât să ne sărbătorească din două în două săptămâni în parc. Aşa, pur şi simplu… cu mere şi scorţişoară, cu iarbă verde, cu soare, cu multe culori, cu lucruri simple şi cu trăiri pure şi cu încredere că primim şi dăruim tot ce este mai potrivit.

Am simţit că atelierul îmi şopteşte că vrea să meşterim împreună un atelier pentru femei. Astfel, pe 17 mai, de la 13:00- 16:00 ne întâlnim să ne sărbătorim cu un atelier de creaţie cu o temă de poveste: FEMEIA ESTE.

Femeia este culoare. Eu una sunt blândă, vulcanică, luptătoare, uneori simt să mă plâng şi să caut în braţele lui alinare, alteori sunt energică şi inspiratoare, iubesc fiecare părticică din al meu corp şi radiez bucurie şi iubire. Simpla mea prezenţă oferă bucurie spaţiului în care mă aflu. Am momente şi momente. Uneori simt să fiu sufletul petrecerii, alteori nu scoţi o vorbă de la mine. Îmi place când stau să mă gândesc puţin care este stânga şi care este dreapta şi când nu ştiu sigur care este nordul. Îmi place când sunt o artistă şi văd frumosul din jurul meu. Îmi place când petrec timp între florile mele. Îmi place când gătesc şi dansez în bucătărie ca şi când mâncarea nu ar avea gust dacă eu nu aş dansa. Ador momentul în care sunt sexy, frumoasă şi gingaşă. Tot eu sunt şi atunci când simt să plâng. Şi plâng. Iubesc albul şi negrul din interiorul meu. Iubesc momentele mele de vulnerabilitate. Iubesc părul meu creţ. Nu sunt perfectă, dar sunt potrivită.

La atelierul de duminică ne sărbătorim feminitatea. Călătorim puţin printre arhetipurile feminine. Ne uităm la noi cu blândeţe. Vedem realitatea şi o îmbrăţişăm.

Pictăm, ne dăruim clipe de relaxare, cunoaştem oamenii mai altfel, ne dăm şansa să greşim şi să ne bucurăm de o culoare căzută la” întâmplare” pe foaia de hârtie, învăţăm să lăsăm viaţa să curgă şi descoperim bucuria jocului.

Nu vom învăţa vreo tehnică despre cum să fim femei ci pur şi simplu vom explora universul lui SUNT FEMEIE.

Hai la joacă omule mare.
Înscrierile pentru această zi de poveste se fac pe adresa dragomir.alexxandra@gmail.com până pe 15 mai.

Costul acestei întâlniri este de 30 ron. Eu am decis că în viaţa mea BANII SUNT IUBIRE, iar dacă tu simţi să dăruieşti altă sumă, eşti liber. Te iubesc şi îţi mulţumesc.

Locaţie: Parcul Titan. Ne întâlnim la ora 12:45 la metrou Titan( ieşirea de la Poştă Titan) şi mergem împreună către locul de joacă. 0766360079 este numărul meu te telefon( în cazul în care ajungi mai târziu şi vrei să te alături).

Pornim la 13:00 către locul de joacă. Avem şi un foişor în apropiere în cazul în care plouă.

Mulţumesc.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s