Atelier de creaţie: Prezenţa Feminină


10997043_944654372233537_6595434800837250921_oNeaţa omule drag,

Atelierul de creaţie este locul de joacă al oamenilor mari şi mici unde coaching-ul, pictura şi jocul se îmbină în mod armonios. Este ca un spaţiu sacru care a păşit cu blândeţe în viaţa noastră anul trecut( în februarie). Un spaţiu în care suntem primiţi cu braţele deschise.

Atelierul a hotărât să ne sărbătorească în parc. Aşa, pur şi simplu… cu mere şi scorţişoară, iarba verde, cu soare, cu multe culori, cu brioşe, cu lucruri simple şi cu trăiri pure şi cu încredere că primim şi dăruim tot ce este mai potrivit.

Fetele de la atelierul trecut m-au inspirat şi am simţit potrivit să mai facem un atelier pentru noi, femeile.

Astfel, pe 24 mai, de la 13:00- 16:00 ne întâlnim să ne sărbătorim cu un atelier de creaţie şi cu o temă de poveste: PREZENŢA FEMININĂ.

Femeia este culoare. Eu una sunt blândă, vulcanică, luptătoare, uneori simt să mă plâng şi să caut în braţele lui alinare, alteori sunt energică şi inspiratoare, iubesc fiecare părticică din al meu corp şi radiez bucurie şi iubire. Simpla mea prezenţă oferă bucurie spaţiului în care mă aflu. Am momente şi momente. Uneori simt să fiu sufletul petrecerii, alteori nu scoţi o vorbă de la mine. Îmi place când stau să mă gândesc puţin care este stânga şi care este dreapta şi când nu ştiu sigur care este nordul. Îmi place când sunt o artistă şi văd frumosul din jurul meu. Îmi place când petrec timp între florile mele. Îmi place când gătesc şi dansez în bucătărie ca şi când mâncarea nu ar avea gust dacă eu nu aş dansa. Ador momentul în care sunt sexy, frumoasă şi gingaşă. Tot eu sunt şi atunci când simt să plâng. Şi plâng. Iubesc albul şi negrul din interiorul meu. Iubesc momentele mele de vulnerabilitate. Iubesc părul meu creţ. Nu sunt perfectă, dar sunt potrivită.

La atelierul de duminică ne sărbătorim PREZENŢA FEMININĂ. Descoperim cu blândeţe darurile prezenţei feminine şi pas cu pas începem să le aducem în realitate. Simt că o femeie umple un spaţiu cu bucurie printr-un simplu zâmbet. Descoperim cum să ne dăruim nouă zâmbete şi apoi ne dăm voie să observăm cum universul nostru se îmbogăţeşte.

Pictăm, ne dăruim clipe de relaxare, cunoaştem oamenii mai altfel, ne dăm şansa să greşim şi să ne bucurăm de o culoare căzută la” întâmplare” pe foaia de hârtie, învăţăm să lăsăm viaţa să curgă şi descoperim bucuria jocului.

Nu vom învăţa vreo tehnică despre cum să fim femei ci pur şi simplu vom explora universul lui SUNT FEMEIE.

Hai la joacă omule mare.
Înscrierile pentru această zi de poveste se fac pe adresa dragomir.alexxandra@gmail.com până pe 22 mai.

Costul acestei întâlniri este de 30 ron. Eu am decis că în viaţa mea BANII SUNT IUBIRE, iar dacă tu simţi să dăruieşti altă sumă, eşti liber. Te iubesc şi îţi mulţumesc.

Locaţie: Parcul Titan. Ne întâlnim la ora 12:45 la metrou Titan( ieşirea de la Poştă Titan) şi mergem împreună către locul de joacă. 0766360079 este numărul meu te telefon.

Pornim la 13:00 către locul de joacă. Avem şi un foişor în apropiere în cazul în care plouă.

Mulţumesc.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s