Atelierul de creaţie în Vama Veche: ÎMI DANSEZ DANSUL


10403426_957190767646564_5864069271586179732_nNeaţa omule drag,

Atelierul de creaţie este locul de joacă al oamenilor mari şi mici unde coaching-ul, pictura şi jocul se îmbină în mod armonios. Este ca un spaţiu sacru care a păşit cu blândeţe în viaţa noastră anul trecut( în februarie). Un spaţiu în care suntem primiţi cu braţele deschise.

Atelierul săptămâna aceasta îşi face bagajul şi plecă la MARE, la soare şi zile pline de culoare. Ne dăruim momente magice şi descoperim cât de uşor este să ajungem în locuri de poveste.

Am trăit clipe magice la ultima noastră ieşire de la Palatul Mogoşoaia. Oamenii de la atelierul trecut m-au inspirat şi am simţit potrivit să mai facem un atelier de creaţie în ţară.

Astfel, pe 20-21 iunie ne sărbătorim cu un atelier de creaţie în Vamă Veche.

Sunt femeie. Sunt imperfectă, dar potrivită. Încurc uneori stânga cu dreapta şi apoi râd. Îmi iubesc corpul şi îl descopăr pas cu pas şi în ritmul meu. Am început să fiu conştientă de corpul meu. Mă bucur de dansul meu. Învăţ să mă las condusă, să am încredere, să fac ce pas pornesc să fac fără să mă răzgândesc pe drum, să ascult. Greşesc, zâmbesc şi învăţ. Ştiu că fiecare pas deschide un nou univers. Mă simt în viaţă şi simt că sunt în locul potrivit mie.

Ce înseamnă pentru mine să-mi DANSEZ DANSUL? Îmi dau voie să fac şi să fiu ceea ce îmi aduce bucurie, îmi dau voie să am încredere că fac alegerile potrivite de fiecare dată, atunci când îmi propun să încep un nou drum îmi dau voie să mă iau pas cu pas şi în ritmul meu, îmi dau voie să greşesc, îmi dau voie să încep, îmi dau voie să termin, îmi dau voie să mă opresc din când în când.

Împreună descoperim ce înseamnă pentru fiecare „ÎMI DANSEZ DANSUL” şi cum putem să începem să-l dansăm sau pur şi simplu să ne dăruim puterea să ne continuăm dansul.

Îmi imaginez de câteva zile călătoria noastră la mare. Două zile de pauză şi de linişte, oameni care se sărbătoresc, zâmbete care răsună pe întreaga plajă, jocuri care mai de care mai colorate, pictat pe malul mării, răsărit trăit alături de DANSUL nostru şi trăit PUR şi SIMPLU clipe magice.

Hai la joacă omule mare.
Înscrierile pentru această zi de poveste se fac pe adresa dragomir.alexxandra@gmail.com până joi la ora 15:00( pentru a putea face rezervarea pentru cazare)

Costul atelierului de creaţie este de 50 ron (include materialele de creaţie şi darurile atelierului). În plus, include şi o întâlnire pe care o vom organiza la două săptămâni după călătoria noastră de la mare.

Cazare: Hostel Pură Vida Beach
-grup de opt persoane- 8,10 euro/pers
-mai puţin de opt persoane-14,40 euro/pers

Transport:
Plecăm sâmbătă la ora 6:20 din Gara de Nord şi ajungem în Constanţa la ora 8:59. (62 ron)

Ne întoarcem duminică din Constanţa la ora 20:50 şi ajungem în Bucureşti la ora 23:24( 62 ron). Există o variantă şi mai devreme. Hotărâm împreună.

Din Constanţa până în Vama Veche ajungem cu maxi taxi( 15 ron).

Important: Ne întâlnim joi la ora 19:30 la Gară de Nord pentru a cumpăra biletele. Tot joi vor fi dăruiţi şi cei 50 de ron pentru atelier( astfel ne asigurăm că la mare vom avea toate materialele necesare). Dacă nu poţi ajunge joi ne auzim la un telefon şi găsim variante.

Numărul meu de telefon:0766.36.00.79.

Mulţumesc.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s