Atelier de creaţie- AM CURAJ ŞI ÎMI DANSEZ DANSUL


20105_975028209196153_1078430319594783113_nNeaţa omule drag,

Atelierul de creaţie este locul de joacă al oamenilor mari şi mici unde coaching-ul, pictura şi jocul se îmbină în mod armonios. Este ca un spaţiu sacru care a păşit cu blândeţe în viaţa noastră anul trecut( în februarie). Un spaţiu în care suntem primiţi cu braţele deschise.

Atelierul săptămâna aceasta îşi face bagajul şi pleacă la MUNTE. Ne dăruim momente magice şi descoperim cât de uşor este să ajungem în locuri de poveste.

Ultima călătoria la munte a fost magică şi pentru că merităm, ne mai dăruim încă o astfel de călătorie.

Astfel, pe 18-19 iulie ne sărbătorim cu un atelier de creaţie în munţi. Ajungem la înălţime, ne relaxăm, ne depăşim limitele, ne dansăm dansul şi descoperim cât de minunat este să trăim la înălţime.

Sunt femeie. Sunt imperfectă, dar potrivită. Încurc uneori stânga cu dreapta şi apoi râd. Îmi iubesc corpul şi îl descopăr pas cu pas şi în ritmul meu. Am început să fiu conştientă de corpul meu. Mă bucur de dansul meu. Învăţ să mă las condusă, să am încredere, să fac ce pas pornesc să fac fără să mă răzgândesc pe drum, să ascult. Greşesc, zâmbesc şi învăţ. Ştiu că fiecare pas deschide un nou univers. Mă simt în viaţă şi simt că sunt în locul potrivit mie.

Ce înseamnă pentru mine să-mi DANSEZ DANSUL? Îmi dau voie să fac şi să fiu ceea ce îmi aduce bucurie, îmi dau voie să am încredere că fac alegerile potrivite de fiecare dată, atunci când îmi propun să încep un nou drum îmi dau voie să mă iau pas cu pas şi în ritmul meu, îmi dau voie să greşesc, îmi dau voie să încep, îmi dau voie să termin, îmi dau voie să mă opresc din când în când.

Împreună descoperim ce înseamnă pentru fiecare „ÎMI DANSEZ DANSUL” şi care sunt sursele de CURAJ pe care le putem accesa în călătoria noastră.

Călătoria pe munte aduce tot ce avem nevoie pentru o observă puterea şi frumuseţea din interiorul nostru. Avem atât de multe să ne dăruim, iar muntele ne învaţă să „urcăm pas cu pas şi în ritmul nostru”. Apoi vin şi culorile să dăruiască mai multă claritate.

Traseu munte: Sâmbătă pornim spre Cabana Mălăieşti pe traseul Buşteni – Poiana Costilei – Poiana Văii Cerbului – Pichetul Roşu – Cab. Mălăieşti( traseu de 6 ore)

Sâmbătă ne vom caza la Cabana Mălăieşti, iar atelierul de creaţie o să fie meşterit în mijlocul munţilor. Peisajul este superb, iar noi la ultima urcare am prins şi foc de tabără.

Duminică luăm micul dejun şi plecăm de dimineaţă spre Vârful Omu. Vom alege traseul cel mai uşor( prin culmea Ţigăneşti), iar coborârea o vom face pe traseul Cabana Omu – Vârful Bucsoi – Pichetul Rosu- Poiana Izvoarelor- Cabana Gura Diham- Buşteni( 5 ore la coborâre)

Atelierul a pregătit multe momente colorate, dar pentru moment decide să le ţină pentru el. Costruim împreună două zile de poveste.

Hai la joacă omule mare.
Înscrierile pentru această zi de poveste se fac pe adresa dragomir.alexxandra@gmail.com până joi la ora 19:00( pentru a putea face rezervarea pentru cazare)

Costul atelierului de creaţie este de 50 ron (include materialele de creaţie şi darurile atelierului). În plus, include şi o întâlnire pe care o vom organiza la două săptămâni după călătoria noastră de la munte.

Cazare: Cabana Mălăieşti( 30 ron) Facem rezervarea joi în funcţie de câţi oameni ne strângem.

Transport:
Plecăm sâmbătă la ora 6:20 din Bucureşti Nord şi ajungem în Buşteni la ora 9:09( 19 ron preţ întreg)

Ne întoarcem duminică din Buşteni la ora 19:17 şi ajungem în Bucureşti la ora 22:00 (19 ron preţ întreg)

Important: Ne întâlnim vineri la ora 18:30 la Gară de Nord pentru a cumpăra biletele. Tot vineri vor fi dăruiţi şi cei 50 de ron pentru atelier( astfel ne asigurăm că la munte vom avea toate materialele necesare). Dacă nu poţi ajunge vineri ne auzim la un telefon şi găsim variante.

Numărul meu de telefon:0766.36.00.79.

Mulţumesc.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s