Atelier de creaţie la munte: MĂ SĂRBĂTORESC


11222573_989810727717901_4578657080166067436_nNeaţa omule drag,

Atelierul de creaţie este locul de joacă al oamenilor mari şi mici unde coaching-ul, pictura şi jocul se îmbină în mod armonios. Este că un spaţiu sacru care a păşit cu blândeţe în viaţă noastră anul trecut( în februarie). Un spaţiu în care suntem primiţi cu braţele deschise.

Atelierul de creaţie este la cea de-a patra lui ascensiune pe munte din această vară. Ne facem bagajul şi urcăm pe vârful Omu. Ne dăruim momente magice şi descoperim cât de uşor este să ajungem în locuri de poveste.

Astfel, pe 22-23 august ne sărbătorim cu un atelier de creaţie în munţi. Ajungem la înălţime, ne relaxăm, ne depăşim limitele, descoperim în noi o putere fantastică, ne dansăm dansul şi observăm cât de minunat este să trăim la înălţime.

Viaţă noastră este o pictură complexă în care zilnic mai adăugăm culoare. Uneori vine o pată de negru şi credem că totul este pierdut. Pas cu pas descoperim că şi negrul acela a avut rostul lui şi că viaţă merge de fiecare dată în direcţia potrivită.

Simt din ce în ce mai mult că viaţă asta este despre „MĂ SĂRBĂTORESC”. Simt că am venit aici să ne sărbătorim în fiecare clipă din existenţa noastră. Vindecarea vine din sărbătoare. Cum? Pur şi simplu.

Viaţă mea s-a deschis către magie. Lucrurile de care am nevoie vin mult mai uşor către mine. Am renunţat să „lupt din greu” pentru lucrurile pe care le doresc. Dansez, dansez şi dansez. Pictez, sunt prezentă şi sunt conştientă de câtă magie este în interiorul meu. Mi-e bine. Îmi accept toate stările şi simt că viaţă mea merge de fiecare dată în direcţia potrivită.

Călătoria pe munte aduce tot ce avem nevoie pentru a observa puterea şi frumuseţea din interiorul nostru. Avem atât de multe să ne dăruim, iar muntele ne învaţă să „urcăm pas cu pas şi în ritmul nostru”. Apoi vin şi culorile să dăruiască mai multă claritate.

Trăim împreună două zile magice. Urcare, munte care ne vorbeşte atât de blând şi clar, sărbătoare, pictat în vârf de munte, un grup magic de voinici călători, dimineaţă petrecută într-un loc de basm şi toată magia zilelor petrecute alături de atelierul de creaţie.

Traseu munte: Sâmbătă plecăm cu trenul spre Buşteni la ora 6:20 (34 ron este biletul dus-întors). Ajungem în Buşteni la ora 9:09 şi pornim către cabană Mălăieşti.

Urmăm Buşteni – Poiana Coştilei – Poiana Văii Cerbului – Pichetul Roşu – Cab. Mălăeşti( 5-6 ore). Traseul este de dificultate medie.

Ne cazăm la cabana Mălăieşti( 35 ron). Locul este superb. Te simţi că într-un basm. Ajungem, ne cazăm, mâncăm o ciorbiţă caldă şi îl lăsăm pe atelier să ne dăruiască ce are el mai bun.

Duminică pornim către vârful Omu. Ajungem voiniceşte pe Vf Omu, mâncăm o ciorbiţă delicioasă la cabană, iar apoi ne întoarcem spre Buşteni.

La ora 19:15 avem tren spre Bucureşti.

Atelierul a pregătit multe momente colorate, dar pentru moment decide să le ţină pentru el. Costruim împreună două zile de poveste.

Costul atelierului de creaţie este de 50 ron (include materialele de creaţie şi darurile atelierului). În plus, include şi o întâlnire pe care o vom organiza la două săptămâni după călătoria noastră de la munte.

Hai la joacă omule mare.

Înscrierile pentru această zi de poveste se fac pe adresa dragomir.alexxandra@gmail.com până joi la ora 19:00.

Important: Joi(20 august), la ora 18:30 ne întâlnim la Gara de Nord pentru a cumpăra biletele de tren( 34 ron). Tot joi vor fi dăruiţi şi cei 50 de ron pentru atelier( astfel ne asigurăm că la munte vom avea toate materialele necesare).

Este important să avem echipament de munte: bocanci sau adidaşi cu talpă groasă, pelerină de ploaie şi un rând de haine groase.

Numărul meu de telefon: 0766.360.079

Hai la drum, voinicule!

Mulţumesc.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s