Atelier de creaţie- Am voie să strălucesc


11952000_923319477737599_8598093830479966341_nNeaţa omule drag,

Atelierul de creaţie este locul de joacă al oamenilor mari şi mici unde coaching-ul, pictura şi jocul se îmbină în mod armonios. Este ca un spaţiu sacru care a păşit cu blândeţe în viaţa noastră anul trecut( în februarie). Un spaţiu în care suntem primiţi cu braţele deschise.

Atelierul a tot călătorit în ultima perioadă. A fost magic să observ cât de frumos s-au aliniat lucrurile în fiecare călătorie. La ultima urcare pe munte se anunţă furtuna, ploaie şi ninsoare şi ghici ce… am primit două zile magice fără cele anunţate la meteo.

Duminică, 13 septembrie, de la 10:00-14:00 ne sărbătorim cu un atelier de creaţie în parcul Titan. Întâlnirea oamenilor magici o să fie la ora 9:45 la metrou Titan (ieşirea spre Posta Titan).

Atelierul ne sărbătoreşte cu o temă de poveste, „Am voie să STRĂLUCESC”.

Copil fiind primim daruri precum: ” Nu ai voie să te murdăreşti. Nu ai voie să laşi mâncare în farfurie. Nu ai voie să te poziţionezi pe locul doi. Trebuie să te comporţi ca un copil educat. Nu mă face de râs! Uite, George poate să fie un copil exemplar. Tu de ce nu poţi?”

Creştem mari şi pas cu pas începem să ne dăruim noi alte daruri: ” Nu ai voie să fiu prea sexy. Nu am voie să îmi fac poftele. Cine sunt eu să strălucesc? Nu am voie să fac ce îmi place. Cine sunt eu să trăiesc în abudenta? Nu îi spun că îl iubesc. Dacă îşi bate apoi joc de mine?”

Oricât ne ascundem după „Vai, ce mesaje distructive am primit în copilărie” viaţa mea mi-a demonstrat că eu sunt singura responsabilă de perspectiva din care îmi trăiesc viaţa ACUM.

Am stat mult timp în „banca mea”, crezând că nu am dreptul să STRĂLUCESC, până când am simţit că există atât de multă lumină în interiorul meu încât pur şi simplu mi-a fost greu să ascund strălucirea.

Merităm să strălucim şi să ieşim în lume cu toată magia pe care o avem în interiorul nostru. Merităm să strălucim şi să ne lăsăm văzuţi în lumina soarelui. Merităm să fim frumoşi şi să îi lăsăm şi pe ceilalţi să vadă în noi frumuseţea! Merităm IUBIRE.

La atelier descoperim PUR şi SIMPLU lucruri magice despre noi şi despre cei din jurul nostru. Petrecem ore în natură printre culori, pensule şi visuri care abia aşteaptă să prindă viaţă în realitate. Culorile vorbesc sincer. Ne jucăm, învăţăm, vorbim din propriile experienţe, STRĂLUCIM şi descoperim că în interiorul nostru sunt mii de culori care abia aşteaptă să iasă la suprafaţă.

Costul atelierului de creaţie este de 30 ron (include materialele de creaţie şi darurile atelierului).

Hai la joacă, omule mare.
Înscrierile pentru această zi de poveste se fac pe adresa dragomir.alexxandra@gmail.com..

Numărul meu de telefon: 0766.360.079

Mulţumesc călătorule.
ps: dacă plouă avem un foişor special pentru noi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s