Atelier de creaţie: Treasure Hunt în munţii Apuseni


12049578_933822076687339_8628166510641737563_n (1)

creaţie foto: Andrei Gherasim

Neaţa omule drag,

Atelierul de creaţie este locul de joacă al oamenilor mari şi mici unde coaching-ul, pictura şi jocul se îmbină în mod armonios. Este ca un spaţiu sacru care a păşit cu blândeţe în viaţa noastră în februarie 2014. Un spaţiu în care suntem primiţi cu braţele deschise.

Vara aceasta atelierul de creaţie a vrut să călătorească şi ghici ce… a colindat munţii României alături de voinicii călători. Ne-am dăruit răsărituri în vârf de munte, am trăit simplu, am ascultat liniştea din munţii, am pictat pe poiană, dar şi la înălţime, am învăţat de la munte despre darurile din interiorul nostru, am descperit cât de puternic ne este corpul şi cât de minunaţi sunt oamenii care călătoresc.

Dragul de atelier îşi mai doreşte o ieşire în munţi. De data aceasta plecăm în CĂUTAREA DE COMORI.

Cum aşa? Vom trăi împreună două zile în munţii Apuseni. Tu, călătorule vei ştii atât: „Plec pentru două zile în munţii Apuseni, Restul este poveste.” Te vei trezi în zori de zi şi vei pleca la drum alături de ceilalţi voinici. Căutare de comori, dezlegare de mistere, indicii care mai de care mai jucăuşe, misiuni “imposibile”, personaje călătoare cu misiuni personale, echipe de poveste, ajutoare care or să apară ca din neant, comori descoperite în vârf de munte, provocări care te vor scoate din zona de confort, mult joc, probe la care inclusiv Chuck Norris ar fi mândru să participe, câştigători, festivitate de premiere, festivalul culorilor, petrecerea voinicilor călători, foc de tabără şi masă câmpenească… Două zile în care prin joacă şi treasure hunt o să redescoperi cât de minunat eşti şi care sunt SUPER PUTERILE TALE.

Cum fac să particip la acestă căutare de comori din munţii Apuseni? Trimiţi un mail pe adresa dragomir.alexxandra@gmail.com şi îmi dai de veste de decizia ta clară de-a face parte din această poveste.

Transport: cu maşina sau autocarul( în funcţie de câţi voinici ne vom strânge). Costurile de transport vor fi de aproximativ 70 ron.

Cazare: 50 ron. Nu vă vom spune unde ne cazăm, dar fără griji că vom avea grijă ca tu, călătorule, să ai toate condiţiile de care ai nevoie.

Costul atelierului: 50 ron ( include materialele de creaţie şi întreaga experienţă oferită de treasure hunt)

Important: Joi(15 octombrie), la ora 18:30 ne întâlnim în parcul Tineretului(intrarea Şincai) pentru primele indicii ale călătoriei. Tot atunci vor fi dăruiţi şi cei 50 de ron pentru atelier.

Pentru că vom avea de parcurs şi un traseu în munte este important să avem echipament de munte: bocanci sau adidaşi cu talpă groasă, pelerină de ploaie şi un rând de haine groase.

Numărul meu de telefon: 0766.360.079

Hai la drum, călătorule. Meriţi o călătorie despre care să vorbeşti multă vreme de aici înainte. Mulţumesc.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s