Treasure Hunt în inima Bucovinei


12122550_942283465841200_9084227641577661692_n

creaţie foto: Andrei Gherasim

Neaţa omule drag,

Atelierul de creaţie este locul de joacă al oamenilor mari şi mici unde coaching-ul, pictura şi jocul se îmbină în mod armonios. Este ca un spaţiu sacru care a păşit cu blândeţe în viaţa noastră în februarie 2014. Un spaţiu în care suntem primiţi cu braţele deschise.

Vara aceasta atelierul de creaţie a vrut să călătorească şi ghici ce… a colindat munţii României alături de voinicii călători. Ne-am dăruit răsărituri în vârf de munte, am trăit simplu, am ascultat liniştea din munţii, am pictat pe poiană, dar şi la înălţime, am învăţat de la munte despre darurile din interiorul nostru, am descperit cât de puternic ne este corpul şi cât de minunaţi sunt oamenii care călătoresc.

Dragul de atelier vrea să plece în a doua CĂUTARE DE COMORI. A petrecut alături de 14 voinici clipe magice la prima căutare de comori din APUSENI şi uite aşa ne-a prins dorul de călătorie.

Pe 31 octombrie-1 noiembrie plecăm în CĂUTAREA DE COMORI din inima BUCOVINEI.

Tu, călătorule, o să ştii atât: “Plec pentru două zile în inima Bucovinei”. Restul o să fie poveste. Vom trăi împreună o experienţă cum rar se uită. Hărţi care mai de care mai buclucaşe, misiuni personale, satul românesc, întâlnire cu meşteri şi meşteşuguri care ne vorbesc despre cine este romanul cu adevărat, olărit, albastru pur, probe la care şi Chuck Norris ar fi încântat să participle, misiuni magice, oraşe de poveste, peisaje care îţi confirmă că magia este aici- pe pământ, poveşti în casele primitoare ale romanilor, ţuică, mâncare tradiţională, râs, o petrecere cu costume care mai de care mai creative, festivalul culorilor, dans, comori care mai de care mai personale şi o experienţă despre care o să povestim mult timp de aici înainte.

Cum fac să particip la acestă căutare de comori din Bucovina? Trimiţi un mail pe adresa dragomir.alexxandra@gmail.com şi îmi dai de veste de decizia ta clară de-a face parte din această poveste.

Transport: cu maşina. Costurile de transport vor fi de aproximativ 100 ron.

Cazare: 100 ron. Nu vă vom spune unde ne cazăm, dar fără griji că vom avea grijă ca tu, călătorule, să ai toate condiţiile de care ai nevoie. Ne vom caza în două locaţii de poveste.

Plecare: Plecăm Vineri (30 octombrie) din Bucureşti la ora 19( ca să apucăm toţi să plecăm de la muncă). Mergem până la primul loc de cazare, iar apoi sâmbătă de dimineaţa ne trezim în câteva ore în Bucovina. Ne întoarcem duminică seara cu energie cât pentru o lună de aici înainte.

Costul atelierului: 50 ron ( include materialele de creaţie şi întreaga experienţă oferită de treasure hunt)

Important: Joi(29 octombrie), la ora 18:30 ne întâlnim în parcul tineretului (intrarea Şincai) pentru primele indicii ale călătoriei. Tot atunci vor fi dăruiţi şi cei 50 de ron pentru atelier.

Numărul meu de telefon: 0766.360.079

Hai la drum, călătorule. Meriţi o călătorie despre care să vorbeşti multă vreme de aici înainte. Mulţumesc.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s