Treasure hunt în magicul Maramureş


11219646_1028015133897460_3180226365783218646_ncreaţie foto: Andrei Gherasim

Neaţa omule drag,

Atelierul de creaţie este locul de joacă al oamenilor mari şi mici unde coaching-ul, pictura şi jocul se îmbină în mod armonios. Este ca un spaţiu sacru care a păşit cu blândeţe în viaţa noastră în februarie 2014. Un spaţiu în care suntem primiţi cu braţele deschise.

Vara aceasta atelierul de creaţie a vrut să călătorească şi ghici ce… a colindat munţii României alături de voinicii călători. Ne-am dăruit răsărituri în vârf de munte, am trăit simplu, am ascultat liniştea din munţii, am pictat pe poiană, dar şi la înălţime, am învăţat de la munte despre darurile din interiorul nostru, am descperit cât de puternic ne este corpul şi cât de minunaţi sunt oamenii care călătoresc.

Dragul de atelier vrea să plece în a treia CĂUTARE DE COMORI. Am petrecut clipe magice în APUSENI şi în BUCOVINA , iar acum pur şi simplu parcă s-a activat „dorul de ducă, de descoperit şi de sărbătorit”.

Pe 27 noiembrie-30 noiembrie plecăm în CĂUTAREA DE COMORI în magicul Maramureş.

Tu, călătorule, o să ştii atât: “Plec pentru câteva zile în magicul Maramureş”. Restul o să fie poveste. Vom trăi împreună o experienţă cum rar se uită. Hărţi care mai de care mai buclucaşe, misiuni personale, joacă, satul românesc, întâlnire cu meşteri şi meşteşuguri care ne vorbesc despre cine este romanul cu adevărat, porţi maramureşene, tradiţii şi meşteşuguri româneşti, probe la care şi Chuck Norris ar fi încântat să participle, misiuni magice, oraşe şi sate de poveste, meşteri care nu au uitat cine este romanul cu adevărat, peisaje care îţi confirmă că magia este aici-pe pământ, poveşti în casele primitoare ale românilor, ţuică, muzică maramureşeană, mâncare tradiţională, gazde primitoare, un tren special, dimineţi în care ţi-e mai mare dragul să te trezeşti în zori de zi pentru ca peisajul de poveste să-ţi spună” bine ai venit” şi petreceri colorate.

În Maramureş o să trăim o experienţă despre care o să vorbim multă vreme. Din experienţa treasure hunt-urilor trecute, sărbătoarea continua mult după întoarcerea noastră acasă. Călătoriile ne însufleţesc pur şi simplu şi ne aduc aminte de lucrurile cu adevărat importante din viaţa noastră.

Cum fac să particip la această căutare de comori din Maramureş? Trimiţi un mail pe adresa dragomir.alexxandra@gmail.com şi îmi dai de veste de decizia ta clară de-a face parte din această poveste.

Transport: cu maşina. Costurile de transport vor fi de aproximativ 130 ron.

Cazare: 130 ron/ 3 nopţi de cazare. Nu vă vom spune unde ne cazăm, dar fără griji că vom avea grijă ca tu, călătorule, să ai toate condiţiile de care ai nevoie.

Plecare: Plecăm Vineri (27 noiembrie) din Bucureşti la ora 19( ca să apucăm toţi să plecăm de la muncă). Mergem până la primul loc de cazare, iar apoi sâmbătă de dimineaţa ne trezim în câteva ore în Maramureş. După două zile petrecute în Maramureş ne întoarcem spre casă cu energie cât pentru o lună de aici înainte.

Dacă cei care se înscriu hotărăsc ca şi marţi să o petrecem împreună putem să ne mai oprim în ţara într-un loc de poveste.

Costul atelierului: 50 ron ( include materialele de creaţie şi întreaga experienţă oferită de treasure hunt) dăruiţi până pe 25 noiembrie.

Numărul meu de telefon: 0766.360.079

Hai la drum, călătorule. Meriţi o călătorie despre care să vorbeşti multă vreme de aici înainte.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s