Treasure hunt de o zi pe Valea Prahovei


10402488_868550223177286_7958827599820846719_ncreaţie foto: Andrei Gherasim

Salutare călătorule,

Pe mine zilele astea m-a prins un dor nebun de munte. Muntele mi-e prieten drag şi din când în când simt să nu-i “mai dau telefon să-l întreb cum este” ci pur şi simplu simt să-i fac o vizită.

Ne trezim ca românul harnic când soarele răsare. Ne luăm două sandwich-uri, o ciocolată, o sticlă de apă şi nişte haine groase în ghiozdan şi plecăm spre gară. Ajungem la gară de nord la ora 6:00 şi ne întâlnim cu gaşca de călători mafioţi. Ne aşezăm frumos la coadă şi ne luăm bilete. Un prieten tocmai ne sună că întârzie. Acum ce să-i facem? Treaba lui dacă vrea să alerge să prindă trenul. Noi în linişte urcăm în tren. Şi ce să vezi. Veselie mare. Grupuri ca noi, nebune, mai tot găseşti în tren.

Aşa începe ziua noastră de treasure hunt. Şi se continuă tot cu bucurie. De unde ştim? În Apuseni, Bucovina şi Maramureş am trăit momente magice, aşa că ducem magia şi pe Valea Prahovei.

Când plecăm? Pe 16 ianuarie plecăm în CĂUTAREA DE COMORI pe VALEA PRAHOVEI.

Tu, călătorule, o să ştii atât: “Plec pentru o zi pe Valea Prahovei”. Restul este poveste. Vom trăi împreună o experienţă cum rar se uită. Hărţi care mai de care mai buclucaşe, misiuni personale, probe la care şi Chuck Norris ar fi încântat să participle, munte, săniuţă, misiuni magice, peisaje care îţi confirmă că magia este aici-pe pământ, povesti din folclorul românesc, râs, comori care mai de care mai personale şi o experienţă despre care o să povestim mult timp de aici înainte.

Ne aşteaptă o zi de sărbătoare. Sărbătorim ziua lui SânPetru în zăpadă la joacă. Descoperim povestea lupilor şi ne sunt pregătite plăcinte căci se spune că cine nu mănâncă plăcinte de ziua lui SânPetru se rătăceşte în călătoriile sale.

Cum fac să particip la acestă căutare de comori de pe Valea Prahovei? Trimiţi un mail pe adresa dragomir.alexxandra@gmail.com şi îmi dai de veste de decizia ta clară de-a face parte din această poveste.

Transport: cu trenul. 40 ron( dus-întors). Călătoria cu trenul are ceva magic, mai ales dacă eşti într-o gaşcă faină.

Plecare: Plecăm sâmbătă(16 ianuarie) din Gara de Nord Bucureşti la ora 6:23. Primim darurile treasurehunt-ului la munte şi ne întoarcem sâmbătă seara spre Bucureşti la ora 19:00.

Costul atelierului: 50 ron ( include materialele de creaţie şi întreaga experienţă oferită de treasure hunt).

Numărul meu de telefon: 0766.360.079

Hai la drum, călătorule. Meriţi o călătorie despre care să vorbeşti multă vreme de aici înainte. Mulţumesc.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s