Treasure hunt la FERMĂ


pentru revelionul mafiot runda 2Neaţa omule drag,

Atelierul de creaţie este locul de joacă al oamenilor mari şi mici unde coaching-ul, pictura şi jocul se îmbină în mod armonios. Este ca un spaţiu sacru care a păşit cu blândeţe în viaţa noastră în februarie 2014. Un spaţiu în care suntem primiţi cu braţele deschise şi un spaţiu care se tot extinde şi se transformă. Păi da, căci MAGIA este mereu ÎN MIŞCARE.

Ei bine, o formă magică primită de atelier este treasure hunt-ul. Am descoperit în 2015 locuri magice din România, am stat de vorbă cu romani de poveste, am trăit simplu şi frumos, am ascultat cântecul magic al tulnicului, am pictat la înălţime, ne-am jucat sub văzul oamenilor, am dansat în plină stradă, ne-am trezit în vârf de munte cu răsăritul sub gene parcă, am mers acasă la cei care fac ceramică neagră, am simţit blândeţea oamenilor din Bucovina, ne-am bucurat de magia Maramureşului, am descoperit cât de autentic ne este Apuseniul şi pe oriunde am mers am trăit simplu şi frumos. Şi adesea ne-au spus oamenii ca pe unde trecem noi aducem bucurie.

Magia treasure hunt-ului este că aduce oamenii împreună într-o Românie de poveste. Construim o experienţă pe care nu ai cum să nu o păstrezi în suflet. Trăieşti zile de MAGIE ÎN MIŞCARE şi asta nu are cum să nu te facă să te întorci alt om acasă.

Anul 2016 vine şi el cu a lui magie. Plecăm la drum şi pur şi simplu împreună ne meşterim un an de poveste. Mă simt deja binecuvântată pentru fiecare călătorie pe care o vom face, pentru fiecare simţire şi pentru fiecare pas către o viaţă autentică, o viaţă în care avem timp pentru lucrurile cu adevărat importante.

Iaca aşa, plecăm noi spre următoarea CĂUTARE DE COMORI. Şi “din întâmplare” am descoperit un loc de poveste. Uite aşa, pe 13-14 februarie, călătorule, mergem la FERMĂ.

Tu, drag călător, o să ştii atât : “Plec pentru două zile la FERMĂ”. Restul o să fie poveste. Ne aşteaptă hărţi buclucaşe, misiuni magice, probe la care şi Chuck Norris ar fi încântat să participe şi o fermă unde o să stai faţă în faţă cu liniştea şi autenticul românesc.

Hai să-ţi spun… ferma asta este una specială. Sute de animale care cresc în linişte or să ne bine primească, camere tradiţionale în care o să te simţi ca acasă în camera bunicii, mâncare gătită la tuci şi din produse sănătoase de la fermă, o bucătărie veche în care o să petrecem seara, liziera de salcâmi, căsuţe de piatră pe care le vezi de la fereastra ta, dealuri cât vezi cu ochii, degustare de vinuri la cea mai mare cramă din zonă, saună, tiroliana şi câte şi mai câte. Dar hai că nu îţi spunem chiar totul. Stai că era să uit, în camere nu există televizor, gazda noastră dragă mi-a şoptit “ În camere nu avem televizor. Nu de alta, dar este păcat de liniştea de acolo să o stricăm cu un televizor. ”

Ne aşteaptă două zile de joacă LA FERMĂ. Treasure hunt-ul ne-a obişnuit şi ne plimbă prin tot felul de trăiri şi experienţe colorate. Joaca este la ea acasă. Şi până la fermă este posibil să ne mai trimită şi în alte locuri de poveste. Iar seara la fermă avem petrecere colorată.

Cum fac să particip la acesta căutare de comori LA FERMĂ? Trimiţi un mail pe adresa dragomir.alexxandra@gmail.com şi îmi dai de veste de decizia ta clară de-a face parte din această poveste.

Transport: cu maşina. Costurile de transport vor fi de aproximativ 50 ron/persoană.

Cazare+ masă: 250 ron/ persoană. Primim cazare în camere duble şi camere matrimoniale în care ne simţim ca nişte regi şi regine. Ne sunt pregătite 3 mese tradiţionale. Când ajungem la fermă ne bine primeşte o cină delicioasă, iar în cea de-a doua zi ne sărbătorim cu un mic dejun şi cu un prânz ca la mama acasă. Iar apoi numai bine plecăm la degustarea de vin de la cramă.

Plecare: Plecăm sâmbătă (13 februarie) din Bucureşti la ora 9. Ne întoarcem duminică seara cu energie cât pentru o lună de aici înainte.

Costul atelierului: 100 ron ( include materialele de creaţie şi experienţa magică oferită de treasure hunt). 80 ron va fi pentru cei care au participat deja la minim un treasure hunt. Plata se va face până cel târziu 10 februarie.

Important: Am făcut deja rezervare pentru 10 persoane. Dacă ne strângem mai mulţi, vom avea nevoie să facem o rezervare clară în următoarele zile. Astfel, o decizie clară ne ajută să rezervăm camerele din timp.

Numărul meu de telefon: 0766.360.079

Hai la drum, călătorule. Meriţi o călătorie despre care să vorbeşti multă vreme de aici înainte. Mulţumesc.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s