Treasure hunt- ACASĂ LA MEŞTERII din Ţara Bârsei


12063650_1060498737316414_1684709047661307820_nNeaţa omule drag,

În weekend-ul 6-7 februarie, ne sărbătorim cu o CĂUTARE DE COMORI în ŢARA BÂRSEI. MAGICĂ o să fie întreaga experienţă, dar memorabilă o sa  fie vizită la cei doi meşteri romani.

Atelierul de creaţie este locul de joacă al oamenilor mari şi mici unde coaching-ul, pictura şi jocul se îmbină în mod armonios. Este ca un spaţiu sacru care a păşit cu blândeţe în viaţa noastră în februarie 2014. Un spaţiu în care suntem primiţi cu braţele deschise şi un spaţiu care se tot extinde şi se transformă. Păi da, căci MAGIA este mereu ÎN MIŞCARE.

Ei bine, o formă magică primită de atelier este treasure hunt-ul.
Magia treasure hunt-ului este că aduce oamenii împreună într-o Românie de poveste. Construim o experienţă pe care nu ai cum să nu o păstrezi în suflet. Trăieşti zile de MAGIE ÎN MIŞCARE şi asta nu are cum să nu te facă să te întorci alt om acasă.

Cum de este special acest treasure hunt? De data asta ne odihnim corpul şi mintea acasă la doi MEŞTERI ROMANI.

Sunt doi bătrâni care trăiesc simplu şi binecuvântează zilnic meşteşugul pe care l-au moştenit din moşi strămoşi. Unul este maestru în PRELUCRAREA LEMNULUI. El sculptează viaţă şi vorbeşte despre lemn ca despre un prieten pe care îl iubeşte până când cel de sus hotărăşte să-l pună să facă linguri, farfurii şi alte obiecte artizanale pentru sfinţi.

Celălalt este artist în PRELUCRAREA FIERULUI. Dragul de el este ultimul fierar din zona lui şi zău că nu vrea să piară de pe pământ, nu vrea ca măreţia fierului să nu mai fie simţită în lume.

Petrecem ore bune în atelierele celor doi meşteri. Se face linişte. Miroase a viaţa. Lemnul şi fierul par să spună o poveste a romanului autentic. Şi de suntem cuminţi, avem şansa să ne meşterim propriile noastre obiecte.

Hai la drum călătorule. Tu, drag călător, o să ştii atât : “Plec pentru două zile în ŢARA BÂRSEI”. Pe lângă vizitele magice în casele meşterilor vei avea parte de o experienţă cum rar se uită. Hărţi care mai de care mai buclucaşe, misiuni personale, probe la care şi Chuck Norris ar fi încântat să participle, munte cât vezi cu ochii, misiuni magice, peisaje care îţi confirmă că magia este aici-pe pământ, povesti din folclorul românesc, râs, dans, muzică, o petrecere colorată, pârtie, comori care mai de care mai personale şi o experienţă despre care o să povestim mult timp de aici înainte.

Cum fac să particip la acestă căutare de comori? Trimiţi un mail pe adresa dragomir.alexxandra@gmail.com şi îmi dai de veste de decizia ta clară de-a face parte din această poveste.

Transport: cu maşina. Costurile de transport vor fi de aproximativ 50 ron/persoană.

Cazare: 50 ron/ persoană. Sâmbătă seara ne cazăm într-un loc magic. Duminică dimineaţa ne trezim cu muntele în faţă. De vrem, mergem chiar pe pârtie să ne bem cafeaua de dimineaţă:)

Plecare: Plecăm sâmbătă (6 februarie) din Bucureşti la ora 7. Ne întoarcem duminică seara cu energie cât pentru o lună de aici înainte.

Costul atelierului: 50 ron ( include materialele de creaţie şi experienţa magică oferită de treasure hunt).

Numărul meu de telefon: 0766.360.079

Hai la drum, călătorule. Meriţi o călătorie despre care să vorbeşti multă vreme de aici înainte. Mulţumesc.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s