Treasure Hunt în ŢARA HAŢEGULUI.


12733590_996381687098044_5437991934076738942_n
creaţie foto: Andrei Gherasim

Neaţă omule drag,

Omului îi şade bine cu drumul şi cu trăirile pure. Iaca aşa, plecăm noi spre următoarea CĂUTARE DE COMORI. Pe 19-20 martie plecăm în căutarea de comori din ŢARA HAŢEGULUI.

Atelierul de creaţie este locul de joacă al oamenilor mari şi mici unde coaching-ul, pictura şi jocul se îmbină în mod armonios. Este că un spaţiu sacru care a păşit cu blândeţe în viaţa noastră în februarie 2014. Un spaţiu în care suntem primiţi cu braţele deschise şi un spaţiu care se tot extinde şi se transformă. Păi da, căci MAGIA este mereu ÎN MIŞCARE.

Ei bine, o formă magică primită de atelier este treasure hunt-ul. Am descoperit în 2015 locuri magice din România, iar magia continuă să fie în mişcare şi în 2016.

Magia treasure hunt-ului este că aduce oamenii împreună într-o Românie de poveste. Construim o experienţă pe care nu ai cum să nu o păstrezi în suflet. Trăieşti zile de MAGIE ÎN MIŞCARE şi asta nu are cum să nu te facă să te întorci alt om acasă.

” Treasure Hunt este despre oameni, locuri şi despre cea mai importantă persoană de pe pământ: TU. Totul este atât de armonios dozat, încât rămâne în amintire ca o poveste care şlefuieşte perspectiva unui TU, aşa cum ai simţit mereu să fie.” zice Geanina care a călătorit alături de treasure hunt.

Tu, drag călător, o să ştii atât : “Plec pentru două zile în magica Ţară a Haţegului”. Restul o să fie poveste.

Ne aşteaptă hărţi buclucaşe, misiuni magice, probe la care şi Chuck Norris ar fi încântat să participe, locuri magice din România, români autentici, trăiri cu sens, joacă în lut, locuri care spun istoria romanului autentic, energie pură, joacă printre culori şi picturi, dans, natură şi o experienţă care o să rămână în sufletul noastru multă vreme.

Treasure hunt-ul ne-a obişnuit şi ne plimbă prin tot felul de trăiri şi experienţe colorate. Joaca este la ea acasă. Şi până în Ţară Haţegului este posibil să ne mai dăruiască şi alte locuri de poveste.

Cum fac să particip la acesta căutare de comori în ŢARĂ HAŢEGULUI? Trimiţi un mail pe adresa dragomir.alexxandra@gmail.com şi îmi dai de veste de decizia ta clară de-a face parte din această poveste.

Transport: cu maşină. Costurile de transport vor fi de aproximativ 100 ron/persoană.

Cazare: 50 ron/persoană. Sâmbătă seară dormi regeşte într-ul loc de poveste într-ul spaţiu cu o istorie aparte.

Plecare: Plecăm sâmbătă (19 martie) din Bucureşti la ora 7:00 am. Ne întoarcem duminică seară cu energie cât pentru o luna de aici înainte.

Costul atelierului: 100 ron ( include materialele de creaţie şi experienţa magică oferită de treasure hunt). 80 ron va fi pentru cei care au participat deja la minim un treasure hunt. Pentru şoferii călători treasure hunt-ul vine cadou. Banii pentru treasure hunt vor fi dăruiţi până pe 17 martie.

Numărul meu de telefon: 0766.360.079

Hai la drum, călătorule. Meriţi o călătorie cu tine în ţara ta.

Mulţumesc.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s