Atelier de creație: Îmi pictez primăvara


_DSC0083Neaţă omule drag,

Omului îi şade bine când se întoarce la lucrurile simple şi începe să trăiască viaţa pe respiraţii. Iaca aşa, marţi, 15 martie, începând cu ora 19:00 mesterim împreună o seară de pictură şi joacă alături de atelierul de creaţie.

Atelierul de creaţie este locul de joacă al oamenilor mari şi mici unde coaching-ul, pictura şi jocul se îmbină în mod armonios. Este că un spaţiu sacru care a păşit cu blândeţe în viaţă noastră în februarie 2014. Un spaţiu în care suntem primiţi cu braţele deschise şi un spaţiu care se tot extinde şi se transformă. Păi da, căci MAGIA este mereu ÎN MIŞCARE.

Marţi, 15 martie, de la 19:00 la 22:00 ne sărbătorim pur şi simplu printre culori. PICTAM PRIMĂVARA şi ne dăruim trăiri autentice.

Dragul de atelier mi-a şoptit că îşi doreşte să ne dăruiască o seară autentică. Pictăm, dansăm, cântăm, ne jucăm cu toate culorile fiinţei noastre, vedem cât de simplu este să trăim pur şi simplu, ne dăruim un spaţiu sigur în care sufletul nostru se deschide şi începe să îşi spună lin povestea reală.

SIMT că de foarte multe ori punem presiune pe noi, pe proiectele noastre, pe creativitatea noastră, pe anotimpurile noastre, pe iubire, pe iertate şi pe tot ce însemnăm noi. Alergăm prea mult după pozitivisme şi ratăm magia vieţii. Viaţă este pe respiraţii. Fiecare trăire, emoţie, stare are rolul ei şi deschide noi universuri.

La atelierul de marţi pictăm PRIMĂVARĂ. Prin joc, coaching, pictură şi magie ne împrietenim cu TOATE ANOTIMPURILE VIEŢII NOASTRE. Trăim împreună o călătorie ludică care o să ne împace cu toate anotimpurile noastre. Descoperim împreună cum putem să aducem lucrurile în realitate cu BLANDEȚE, dar şi cu HOTĂRÂRE.

Ne aşteaptă o seară de magie curată printre culori. Mi-e dor să mă „murdăresc cu culori mii şi mii” . Va aştept să sărbătorim împreună PRIMĂVARĂ pe care noi o pictăm în ce culori ne sunt potrivite..

Cum fac să particip la acesta seară de creaţie? Trimiţi un mail pe adresa dragomir.alexxandra@gmail.com şi îmi dai de veste de decizia ta clară de-a face parte din această poveste.

Costul atelierului: 40 ron ( include materialele de creaţie şi experienţă magică oferită de atelierul de creaţie).

Locaţia: Cafeneaua Aromaroma

Numărul meu de telefon: 0766.360.079

Merităm o viaţă plină de culori diferite. La atelier experimentăm trăiri pure şi prin culoare ne împăcăm cu toate culorile prin care viaţă noastră alege să fie pictată.

Mulţumesc.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s