Treasure Hunt în INIMA ŢĂRII


10422365_1121976004501372_4960257753344463288_nNeaţă omule drag,

Omului îi şade bine cu drumul şi cu trăirile pure. Iaca aşa, plecăm noi spre următoarea CĂUTARE DE COMORI. Pe 16-17 aprilie plecăm în căutarea de comori în INIMA ŢĂRII.

Atelierul de creaţie este locul de joacă al oamenilor mari şi mici unde coaching-ul, pictură şi jocul se îmbină în mod armonios. Este că un spaţiu sacru care a păşit cu blândeţe înviaţă noastră în februarie 2014. Un spaţiu în care suntem primiţi cu braţele deschise şi un spaţiu care se tot extinde şi se transformă. Păi da, căci MAGIA este mereu ÎN MIŞCARE.

Ei bine, o formă magică primită de atelier este treasure hunt-ul. Am descoperit în 2015 locuri magice din România, iar magia continuă să fie în mişcare şi în 2016.

Magia treasure hunt-ului este că aduce oamenii împreună într-un spaţiu de iubire, într-o Românie de poveste. Construim o experienţă pe care nu ai cum să nu o păstrezi în suflet. Trăieşti zile de MAGIE ÎN MIŞCARE şi asta nu are cum să nu te facă să te întorci alt om acasă.

” Treasure Hunt este despre oameni, locuri şi despre cea mai importantă persoană de pe pământ: TU. Totul este atât de armonios dozat, încât rămâne în amintire că o poveste care şlefuieşte perspectiva unui TU, aşa cum ai simţit mereu să fie.” zice Geanina care a călătorit alături de treasure hunt.

Tu, drag călător, o să ştii atât : “Plec pentru două zile în INIMA ŢĂRII ”. Restul o să fie poveste.

INIMA ŢĂRII poate să fie în Ardeal, dar dragul de treasure hunt ne-a obişnuit şi ne plimbă prin tot felul de trăiri şi experienţe colorate. Joacă este la ea acasă. Şi până în INIMA ŢĂRIi este posibil să ne mai dăruiască şi alte locuri de poveste.

Ne aşteaptă hărţi buclucaşe, misiuni magice, probe la care şi Chuck Norris ar fi încântat să participe, locuri magice din România, români autentici, trăiri cu sens, joc, momente de prezenţa, natură şi o experienţă care o să rămână în sufletul noastru multă vreme.

Hai că dragul de el este darnic şi ne mai dăruieşte un indiciu, sau chiar două. O să ne poarte în lumea meşteşugurilor româneşti. Mergem acasă la meşteri şi lăsăm mintea să ne steaîn loc. În plus, seară de sâmbătă o să ne prindă pe dealul din apropiere. O experienţă magică, o sărbătoare a noastră, un moment în care suntem aduşi împreună într-un spaţiu de iubire.

Cum fac să particip la acesta căutare de comori în INIMA ŢĂRII? Trimiţi un mail pe adresa dragomir.alexxandra@gmail.com şi îmi dai de veste de decizia ta clară de-a face parte din această poveste.

Transport: cu maşină. Costurile de transport vor fi de aproximativ 100 ron/persoană.

Cazare: 50 ron/persoană. Sâmbătă îţi stă mintea în loc şi te odihneşti regeşte într-un spaţiu magic.

Plecare: Plecăm sâmbătă (16 aprilie) din Bucureşti la ora 7:00 am. Ne întoarcem duminică seară cu energie cât pentru o luna de aici înainte.

Costul atelierului: 100 ron ( include materialele de creaţie şi experienţă magică oferită de treasure hunt). 80 ron va fi pentru cei care au participat deja la minim un treasure hunt. Pentru şoferii călători treasure hunt-ul vine cadou. Banii pentru treasure hunt vor fi dăruiţi până pe 14 aprilie.

Numărul meu de telefon: 0766.360.079

Hai la drum, călătorule. Meriţi o călătorie cu ţine în ţară ta.

Mulţumesc.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s