Treasure hunt pe MUNTELE MAGIC


13062283_1050841234985422_6780672059792804956_ncreaţie foto: Andrei Gherasim 

Neaţă omule drag,

Omului îi şade bine cu drumul şi cu trăirile pure. Iaca aşa, plecăm noi spre următoarea CĂUTARE DE COMORI. Pe 7-8 mai plecăm în căutarea de comori pe MUNTELE MAGIC.

Atelierul de creaţie este locul de joacă al oamenilor mari şi mici unde coaching-ul, pictura şi jocul se îmbină în mod armonios. Este că un spaţiu sacru care a păşit cu blândeţe înviaţă noastră în februarie 2014. Un spaţiu în care suntem primiţi cu braţele deschise şi un spaţiu care se tot extinde şi se transformă. Păi da, căci MAGIA este mereu ÎN MIŞCARE.

Ei bine, o formă magică primită de atelier este treasure hunt-ul. Am descoperit în 2015 locuri magice din România, iar magia continuă să fie în mişcare şi în 2016.

Magia treasure hunt-ului este că aduce oamenii împreună într-un spaţiu de iubire, într-o Românie de poveste. Construim o experienţă pe care nu ai cum să nu o păstrezi în suflet. Trăieşti zile de MAGIE ÎN MIŞCARE şi asta nu are cum să nu te facă să te întorci alt om acasă.

” Treasure Hunt este despre oameni, locuri şi despre cea mai importantă persoană de pe pământ: TU. Totul este atât de armonios dozat, încât rămâne în amintire că o poveste careşlefuieşte perspectiva unui TU, aşa cum ai simţit mereu să fie.” zice Geanina care a călătorit alături de treasure hunt.

Tu, drag călător, o să ştii atât : “Plec pentru două zile pe MUNTELE MAGIC ”. Restul o să fie poveste.

MUNTELE MAGIC poate să fie în Carpaţi :), dar dragul de treasure hunt ne-a obişnuit şi ne plimbă prin tot felul de trăiri şi experienţe colorate. Joacă este la ea acasă. Şi până pe MUNTELE MAGIC este posibil să ne mai dăruiască şi alte locuri de poveste.

Ne aşteaptă hărţi buclucaşe, misiuni magice, probe la care şi Chuck Norris ar fi încântat să participe, locuri magice din România, români autentici, trăiri cu sens, joc, momente de prezenţa, natură şi o experienţă care o să rămână în sufletul noastru multă vreme.

Hai că dragul de el este darnic şi ne mai dăruieşte un indiciu, sau chiar două. Vom urcă muntele magic şi îl vom lasă să ne vorbească. Muntele vorbeşte prin necuvinte şi nu ştiu cum se face, dar eu de pe munte mă întorc de fiecare dată alt om. Şi cum călătorului îi şade bine şi la masă, ne vom ospăta la stana din vârf de munte. Da, brânză de oaie, ceapă, mămăligă, mâncare la ceaun cu muntele în faţă şi un cioban de îţi stă mintea în loc când îl asculţi. Descoperim oameni desprinşi din poveşti care trăiesc autentic şi simplu şi călătorim prin locuri unice în lume. Muntele magic îmi zice că să va spun că are şi o peştera unică în lume. Restul este poveste ce să mai.

Cum fac să particip la acesta căutare de comori pe MUNTELE MAGIC? Trimiţi un mail pe adresa dragomir.alexxandra@gmail.com şi îmi dai de veste de decizia ta clară de-a face parte dinaceastă poveste.

Transport: Revin cu detalii către cei care s-au înscris. Avem de primit un răspuns după sărbători. Costurile de transport vor fi de aproximativ 100 ron.

Cazare: 50 ron/persoană. Sâmbătă eşti cazat pe MUNTELE MAGIC, iar locul în care vei „respira” apusul şi răsăritul este cu adevărat o binecuvântare.

Plecare: Plecăm sâmbătă (7 mai) din Bucureşti la ora 7:00 am. Ne întoarcem duminică seară cu energie cât pentru o luna de aici înainte. Muntele lucrează de fiecare dată cu interioarele 🙂

Costul atelierului: 100 ron ( include materialele de creaţie şi experienţă magică oferită de treasure hunt). 80 ron va fi pentru cei care au participat deja la minim un treasure hunt. Banii pentru treasure hunt vor fi dăruiţi până pe 6 mai.

Important: Vom urcă pe munte şi ai nevoie de hotărâre, o pereche de bocanci, o pelerină de ploaie, bagaj minim şi de un TU care este dispus să facă linişte.

Numărul meu de telefon: 0766.360.079

Hai la drum, călătorule. Meriţi o călătorie cu ţine în ţara ta.

Mulţumesc.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s