Treasure hunt ACASĂ în DELTĂ


_DSC0523Neaţă omule drag,

Omului îi şade bine cu drumul şi cu trăirile pure. Iaca aşa, plecăm noi spre următoarea CĂUTARE DE COMORI. Pe 18,19, 20 iunie plecăm în căutarea de comori ACASĂ în DELTĂ.

Atelierul de creaţie este locul de joacă al oamenilor mari şi mici unde coaching-ul, pictură şi jocul se îmbină în mod armonios. Este că un spaţiu sacru care a păşit cu blândeţe în viaţă noastră în februarie 2014. Un spaţiu în care suntem primiţi cu braţele deschise şi un spaţiu care se tot extinde şi se transformă. Păi da, căci MAGIA este mereu ÎN MIŞCARE.

Ei bine, o formă magică primită de atelier este treasure hunt-ul. Am descoperit în 2015 locuri magice din România, iar magia continuă să fie în mişcare şi în 2016.

Magia treasure hunt-ului este că aduce oamenii împreună într-un spaţiu de iubire, într-o Românie de poveste. Construim o experienţă pe care nu ai cum să nu o păstrezi în suflet. Trăieşti zile de MAGIE ÎN MIŞCARE şi asta nu are cum să nu te facă să te întorci alt om acasă.

Treasure Hunt este despre oameni, locuri şi despre cea mai importantă persoană de pe pământ: TU. Totul este atât de armonios dozat, încât rămâne în amintire că o poveste careşlefuieşte perspectiva unui TU, aşa cum ai simţit mereu să fie.” zice Geanina care a călătorit alături de treasure hunt.

Tu, drag călător, o să ştii atât : “Plec pentru trei zile ACASĂ în DELTA DUNĂRII ”. Restul este poveste.

Dragul de treasure hunt ne-a obişnuit şi ne plimbă prin tot felul de trăiri şi experienţe colorate. Joacă este la ea acasă. Şi până să ajungem ACASĂ în DELTA este posibil să ne mai dăruiască şi alte locuri de poveste.

Ne aşteaptă hărţi buclucaşe, misiuni magice, probe la care şi Chuck Norris ar fi încântat să participe, locuri magice din România, români autentici, trăiri cu sens, joc, momente de prezenţa, natură şi o experienţă care o să rămână în sufletul noastru multă vreme.

Hai că dragul de el este darnic şi ne mai dăruieşte un indiciu, sau chiar două. Poposim în călătoria noastră acasă la meşterii magici, sărbătorim cu mult cântec şi descoperim că vocea noastră are multe daruri de oferit, avem experienţe cu sporturi „extreme”, ne sărbătorim autentic Rusaliile, ne dăruim o călătorie de explorare a Dunării ghidaţi de un magician al locului şi trăim pur şi simplu zile de poveste.

Cum fac să particip la acesta căutare de comori ACASĂ în DELTĂ? Trimiţi un mail pe adresa dragomir.alexxandra@gmail.com şi îmi dai de veste de decizia ta clară de-a face parte din această poveste.

Transport: cu maşina. Costurile de transport vor fi de aproximativ 100 ron/persoană. Vom avea şi călătorie pe Dunăre, dar detalii despre această aducem în următoarele zile.

Cazare: 160 ron/persoană pentru două nopţi de cazare într-un spaţiu de poveste.

Plecare: Plecăm sâmbătă (18 iunie) din Bucureşti la ora 7:00 am. Ne întoarcem luni seară cu energie cât pentru o luna de aici înainte.

Costul atelierului: 100 ron ( include materialele de creaţie şi experienţă magică oferită de treasure hunt). Pentru şoferii călători treasure hunt-ul vine cadou. Banii pentru treasure hunt vor fi dăruiţi până pe 15 iunie.

Numărul meu de telefon: 0766.360.079

Hai la drum, călătorule. Meriţi o călătorie cu tine în ţară ta.

Mulţumesc.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s