Treasure Hunt- Atingem CERUL cu fruntea


DCIM933GOPRO

creaţie foto: Andrei Gherasim

Neaţa omule drag,

Omului îi şade bine cu drumul şi cu trăirile pure. Iaca aşa, plecăm noi spre următoarea CĂUTARE DE COMORI. Pe 6-7 august plecăm în căutarea de comori- ATINGEM CERUL CU FRUNTEA.

Când anul 2014 îşi sărbătorea a doua lună, pe lume a venit atelierul de creaţie. Locul de joacă al oamenilor mari ne-a dăruit multe trăiri autentice. Am călătorit în lumea culorilor, am folosit arta ca spaţiu de vindecare şi pas cu pas atelierul a hotărât să se extindă.

MAGIA este mereu în MIŞCARE şi iaca aşa, o formă magică primită de atelier este treasure hunt-ul. Ei bine, din 2015 descoperim o Românie magică. Poposim în casele meşterilor, descoperim locuri fermecate din România, construim o comunitate de călători magici şi cu fiecare experienţă mai „ştergem praful de pe ceea ce credeam despre România”, cum bine zice Tiberius.

Magia treasure hunt-ului este că aduce oamenii împreună într-un spaţiu de iubire, într-o Românie de poveste. Construim o experienţă pe care o păstrezi cu bucurie în suflet. Trăieşti zile de MAGIE ÎN MIŞCARE şi asta nu are cum să nu te facă să te întorci alt om acasă.

Treasure Hunt este despre oameni, locuri şi despre cea mai importantă persoană de pe pământ: TU. Totul este atât de armonios dozat, încât rămâne în amintire că o poveste care şlefuieşte perspectiva unui TU, aşa cum ai simţit mereu să fie.” zice Geanina care a călătorit alături de treasure hunt.

Tu, drag călător, o să ştii atât : “Plec pentru două zile în MUNŢII, acolo unde „ATINGEM CERUL CU FRUNTEA”. Restul este poveste.

Dragul de treasure hunt ne-a obişnuit şi ne plimba prin tot felul de trăiri şi experienţe colorate. Joacă este la ea acasă. Şi până să ajungem să „Atingem CERUL CU FRUNTEA” este posibil să ne mai dăruiască şi alte locuri de poveste.

Ne aşteaptă hărţi buclucaşe, misiuni magice, probe la care şi Chuck Norris ar fi încântat să participe, locuri magice din România, romani autentici, trăiri cu sens, joc, momente de prezenţa, natura şi o experienţă de păstrat la suflet.

Hai că dragul de el este darnic şi ne mai dăruieşte un indiciu, sau chiar două. Ne răcorim la „umbra apei” şi urcăm tot mai sus pe un traseu ce ne poartă în prezenţa apei şi a cifrei magice 7. Când credem că ştim deja traseul, dragul de treasure hunt ne poartă într-un alt spaţiu de poveste. Corpul ni-l odihnim în vârf de munte, dar cu izvoarele în spatele casei şi cu brazii magici în faţă. Îmi şopteşte că pe seara avem o treabă cu stelele de pe cer şi că ne-a pregătit o întâlnire cu un meşter magic. Mai zice că are de oferit şi nişte zmeură de munte şi nişte dans….Aaaaaa, să nu va mai zic ce gust are ciorbiţa din vârf de munte.

Cum fac să particip la acesta căutare de comori? Trimiţi un mail pe adresa dragomir.alexxandra@gmail.com şi îmi dai de veste de decizia ta clară de-a face parte din această poveste.

Transport: cu maşina. Costurile de transport vor fi de aproximativ 70 ron/persoană. Bucuria din maşinile călătoare rămâne tradiţie.

Cazare: 30 ron/persoană pentru o nopte de cazare într-un spaţiu de poveste. Muntele lângă noi, izvorul în spatele casei şi un întreg univers care se tot deschide oriunde vrei să priveşti.

Traseu montan: Vom merge pe munte în ambele zile pe un traseu de dificultate medie. Dragul de el ne spune că ne vrea cu bocanci în picioare, cu pelerine pe ploaie în bagaj şi cu ochii deschişi.

Plecare: Plecăm sâmbătă (6 august) din Bucureşti la ora 7:00 am. Ne întoarcem duminică seara cu energie cât pentru o lună de aici înainte.

Costul atelierului: 100 ron ( include materialele de creaţie şi experienţa magică oferită de treasure hunt). Pentru şoferii călători treasure hunt-ul vine cadou. Banii pentru treasure hunt vor fi dăruiţi până pe 4 august.

Numărul meu de telefon: 0766.360.079

Hai la drum, călătorule. Meriţi o călătorie cu tine în ţara ta.

Mulţumesc.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s