Treasure Hunt- Respiraţia din MIJLOCUL MUNTELUI


13934647_1211162165582755_5851369696107488905_nNeaţa omule drag,

Omului îi şade bine cu drumul şi cu trăirile pure. Iaca aşa, plecăm noi spre următoarea CĂUTARE DE COMORI. Pe 27, 28 august plecăm în căutarea de comori- Respiraţia din MIJLOCUL MUNTELUI.

Când anul 2014 îşi sărbătorea a doua lună, pe lume a venit atelierul de creaţie. Locul de joacă al oamenilor mari ne-a dăruit multe trăiri autentice. Am călătorit în lumea culorilor, am folosit arta ca spaţiu de vindecare şi pas cu pas atelierul a hotărât să se extindă.

MAGIA este mereu în MIŞCARE şi iaca aşa, o formă magică primită de atelier este treasure hunt-ul. Ei bine, din 2015 descoperim o Românie magică. Poposim în casele meşterilor, descoperim locuri fermecate din România, construim o comunitate de călători magici şi cu fiecare experienţă mai „ştergem praful de pe ceea ce credeam despre România”, cum bine zice Tiberius.

Magia treasure hunt-ului este că aduce oamenii împreună într-un spaţiu de iubire, într-o Românie de poveste. Construim o experienţă pe care o păstrezi cu bucurie în suflet. Trăieşti zile de MAGIE ÎN MIŞCARE şi asta nu are cum să nu te facă să te întorci alt om acasă.

” Treasure Hunt este despre oameni, locuri şi despre cea mai importantă persoană de pe pământ: TU. Totul este atât de armonios dozat, încât rămâne în amintire că o poveste care şlefuieşte perspectiva unui TU, aşa cum ai simţit mereu să fie.” zice Geanina care a călătorit alături de treasure hunt.

Tu, drag călător, o să ştii atât : “Plec pentru două zile în „RESPIRAŢIA DIN MIJLOCUL MUNTELUI”. Restul este poveste.

Dragul de treasure hunt ne-a obişnuit şi ne plimba prin tot felul de trăiri şi experienţe colorate. Joacă este la ea acasă. Şi până să ajungem LA MĂLĂIEŞTI este posibil să ne mai dăruiască şi alte locuri de poveste.

Ne aşteaptă hărţi buclucaşe, misiuni magice, probe la care şi Chuck Norris ar fi încântat să participe, locuri magice din România, romani autentici, trăiri cu sens, joc, momente de prezenţa, natura şi o experienţă care o să rămână în sufletul noastru multă vreme.

Hai că dragul de el este darnic şi ne mai dăruieşte un indiciu, sau chiar două. Zice că până la cabana Mălăieşti avem de trecut printr-o experienţă echilibrată…echitaţia vine şi ea cu noi în călătorie. Seara de sâmbătă o petrecem în mijlocul muntelui. Dimineaţa vine cu magie şi în mijlocul muntelui este o linişte de ajunge direct la suflet.

Cum fac să particip la acesta căutare de comori RESPIRAŢIA DIN MIJLOCUL MUNTELUI? Trimiţi un mail pe adresa dragomir.alexxandra@gmail.com şi îmi dai de veste de decizia ta clară de-a face parte din această poveste.

Transport: cu maşina. Costurile de transport vor fi de aproximativ 100 ron/persoană. Bucuria din maşinile călătoare rămâne tradiţie.

Cazare: 30 ron/persoană pentru o nopte de cazare într-un spaţiu de poveste ÎN MIJLOCUL MUNTELUI. Cabana este una de munte şi nu avem spa şi nici piscină. Mâncarea însă este delicioasă şi camerele curate.

Traseu montan: Urcăm la munte sus pe un traseu de dificultate medie. Petrecem ore bune pe munte, iar dragul de el ne spune că ne vrea cu bocanci în picioare şi cu pelerine pe ploaie în bagaj.

Plecare: Plecăm sâmbătă (27august) din Bucureşti la ora 7:00 am. Ne întoarcem duminică seara cu energie cât pentru o lună de aici înainte.

Costul atelierului: 100 ron ( include materialele de creaţie şi experienţa magică oferită de treasure hunt). Pentru şoferii călători treasure hunt-ul vine la jumătate( 50 ron) . Banii pentru treasure hunt vor fi dăruiţi până pe 25 august.

Numărul meu de telefon: 0766.360.079

Hai la drum, călătorule. Meriţi o călătorie cu tine în ţara ta.

Mulţumesc.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s